MAXI Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 купувам боксов чувал в добро състояние не по малък от 120см и да няма нужда от реставрация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 В BMW-форума продават: Продавам боксов чувал 1м е висок!Цена-130лв Нов е!!!Червен на цвят!60кг!Може и бартер(хард диск,Телефон,усилвател и дp) Населено място-София За връзка-ICQ-261-960-706 или Лс http://store1.data.bg/headhunter/pics/Image022.jpg Ето и линк към форума: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=29579 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAXI Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 в метро имаше на тази цена но свършиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 na centura do magazin vega ima 1 magazin za hranitelni dobavki tam sam vijdal takiva 4uvali ama za cenata ne sam se interesuval Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAXI Posted March 4, 2006 Author Share Posted March 4, 2006 na centura do magazin vega ima 1 magazin za hranitelni dobavki tam sam vijdal takiva 4uvali ama za cenata ne sam se interesuval tam sa okolo 250lv nekvi markovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Точно от тоя магазин съм взимал. Кажи му на оня, че искаш да е празен чувала. На мен ми го даде за 150лв. Иначе в Метро има чували, но са изкуствена кожа, което за домашни условия няма голямо значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts_ber Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 купувам боксов чувал в добро състояние не по малък от 120см и да няма нужда от реставрация В капана на центара има едно малко магазинче KWON там миналата година имаше чували по 100-тина лева маьимум 130 да бяха. Този магазин се намира до един паркинг на тепето (не мога да го обясня по точно) на това тепе което е до джумаята и магазинчето се пада някаде до тунела. Провери и там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 във Люлю декември месец ми оферираха 140см/80кг за 160 лева. провери в момента какви са цените и материалите, защото аз не разбирам изобщо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAXI Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 tam sa okolo 250lv nekvi markovi за какво ми е празен ,с какво да го напълна иначе ще проверя и на другите места Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.