drugariaBrigadiR Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 купувам бухалка, ако някой случайно има за продаване или пък знае къде мога да намеря, нека да дава предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 от 100 до договаряне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 това за нови бухалки ли важи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Отиваш на Джумаята и там където са сергийте на една от тях продават много яки дървени бухалки. Незнам от какво дърво са но са доста здрави Има всякъкви размери зависи за какво ще ти трябва , а цените са от 8 до 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted March 2, 2006 Author Share Posted March 2, 2006 Отиваш на Джумаята и там където са сергийте на една от тях продават много яки дървени бухалки. Незнам от какво дърво са но са доста здрави Има всякъкви размери зависи за какво ще ти трябва , а цените са от 8 до 10лв. да ти кажа ходил съм там, но беше миналото лято, нямаше, сега пак сте ида дано тоя път да намеря благодарско за инфото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Някой знае ли къде продават от алуминиевите? Или пък полицейски палки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_FX Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Някой знае ли къде продават от алуминиевите? Или пък полицейски палки Полицейски палки в оръжейните магазини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Мисля, че и в спортния магазина на долната главна срещу БНБ съм виждал такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Аз имам една оригинална немска бейзболна бухалка (алуминиева),но незнам какви пари да и искам,защото незнам как вървят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 milko кажи все пак някаква цена. прецени си колко ти струва и кажи. така да питаш не е много ... умно, защото ако някой е заинтересован ще ти даде възмножно най-ниската цена. аз по принцип имам интерес но цената се определя от продавача все пак. кажи нещо за ориентир, каква дължина е, какъв точно и е произхода, нещо марка има ли си и разбира се някаква макар и приблизителна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 milko кажи все пак някаква цена. прецени си колко ти струва и кажи. така да питаш не е много ... умно, защото ако някой е заинтересован ще ти даде възмножно най-ниската цена. аз по принцип имам интерес но цената се определя от продавача все пак. кажи нещо за ориентир, каква дължина е, какъв точно и е произхода, нещо марка има ли си и разбира се някаква макар и приблизителна цена. Значи баща ми каза,че я е купувал преди години от Германия,но на нея пише:Made in USA.Цената и била тогава 180 марки и мисля,че 80 лева е уместна цена,на бухалката пише още:Bombat softball и е дълга 84см,алуминиева е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 какъв цвят е? от тези съм виждал червени, сини, зелени и само лакирани (т.е. цвета на самия алуминии + малко лак отгоре за блясък, който противно на общо разпространеното мнение НЕ е бял) наранявания по бухалката има ли? има ли кайшка за китката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 какъв цвят е? от тези съм виждал червени, сини, зелени и само лакирани (т.е. цвета на самия алуминии + малко лак отгоре за блясък, който противно на общо разпространеното мнение НЕ е бял)наранявания по бухалката има ли? има ли кайшка за китката? Грешиш относно цвета на алуминия, той наистина е бял,по-точно сребрист, оцветяването на алуминия се прави по химичен начин! Нарича се елоксиране! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Отиваш на Джумаята и там където са сергийте на една от тях продават много яки дървени бухалки. Незнам от какво дърво са но са доста здрави Има всякъкви размери зависи за какво ще ти трябва , а цените са от 8 до 10лв. Наистина , хубаво е да идеш там , има хубави бухалки , а по едно време и боздугани бях видял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 той наистина е бял,по-точно сребрист от кога сребристото се брои за бяло? то си е точно сребристо и е точно толкова различно от бялото колкото и червеното примерно. иначе мерси за уточнението за елоксирането. научих нещо ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Прав си, не съм вникнал точно в написаното от теб в горния пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 какъв цвят е? от тези съм виждал червени, сини, зелени и само лакирани (т.е. цвета на самия алуминии + малко лак отгоре за блясък, който противно на общо разпространеното мнение НЕ е бял)наранявания по бухалката има ли? има ли кайшка за китката? От цвета на алуминия прелива в жълто има леки наранявания,но не са нищо особено,няма каишка за китката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 от кога сребристото се брои за бяло? то си е точно сребристо и е точно толкова различно от бялото колкото и червеното примерно. иначе мерси за уточнението за елоксирането. научих нещо ново ХРОМ бе хора не сте ли 4ували.... аа и аз си търся бухалка...ако може някои да предложи цени,обикновенна търся... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.