Jump to content
BulForum.com

купувам бейзболна бухалка

Recommended Posts

Отиваш на Джумаята и там където са сергийте на една от тях продават много яки дървени бухалки. Незнам от какво дърво са но са доста здрави ;)

Има всякъкви размери зависи за какво ще ти трябва :bgrin: , а цените са от 8 до 10лв.

Отиваш на Джумаята и там където са сергийте на една от тях продават много яки дървени бухалки. Незнам от какво дърво са но са доста здрави ;)

Има всякъкви размери зависи за какво ще ти трябва :bgrin: , а цените са от 8 до 10лв.

да ти кажа ходил съм там, но беше миналото лято, нямаше, сега пак сте ида дано тоя път да намеря благодарско за инфото :tongue

Някой знае ли къде продават от алуминиевите? Или пък полицейски палки

Полицейски палки в оръжейните магазини. ;)

Аз имам една оригинална немска бейзболна бухалка (алуминиева),но незнам какви пари да и искам,защото незнам как вървят. :starwars:

milko кажи все пак някаква цена. прецени си колко ти струва и кажи. така да питаш не е много ... умно, защото ако някой е заинтересован ще ти даде възмножно най-ниската цена. аз по принцип имам интерес но цената се определя от продавача все пак. кажи нещо за ориентир, каква дължина е, какъв точно и е произхода, нещо марка има ли си и разбира се някаква макар и приблизителна цена.

milko кажи все пак някаква цена. прецени си колко ти струва и кажи. така да питаш не е много ... умно, защото ако някой е заинтересован ще ти даде възмножно най-ниската цена. аз по принцип имам интерес но цената се определя от продавача все пак. кажи нещо за ориентир, каква дължина е, какъв точно и е произхода, нещо марка има ли си и разбира се някаква макар и приблизителна цена.

Значи баща ми каза,че я е купувал преди години от Германия,но на нея пише:Made in USA.Цената и била тогава 180 марки и мисля,че 80 лева е уместна цена,на бухалката пише още:Bombat softball и е дълга 84см,алуминиева е.

какъв цвят е? от тези съм виждал червени, сини, зелени и само лакирани (т.е. цвета на самия алуминии + малко лак отгоре за блясък, който противно на общо разпространеното мнение НЕ е бял)

наранявания по бухалката има ли? има ли кайшка за китката?

какъв цвят е? от тези съм виждал червени, сини, зелени и само лакирани (т.е. цвета на самия алуминии + малко лак отгоре за блясък, който противно на общо разпространеното мнение НЕ е бял)

Грешиш относно цвета на алуминия, той наистина е бял,по-точно сребрист, оцветяването на алуминия се прави по химичен начин! Нарича се елоксиране!

Наистина , хубаво е да идеш там , има хубави бухалки , а по едно време и боздугани бях видял :blink:

той наистина е бял,по-точно сребрист

от кога сребристото се брои за бяло? то си е точно сребристо и е точно толкова различно от бялото колкото и червеното примерно. иначе мерси за уточнението за елоксирането. научих нещо ново :)

От цвета на алуминия прелива в жълто има леки наранявания,но не са нищо особено,няма каишка за китката. :)

• 2 weeks later...
от кога сребристото се брои за бяло? то си е точно сребристо и е точно толкова различно от бялото колкото и червеното примерно. иначе мерси за уточнението за елоксирането. научих нещо ново :)

ХРОМ бе хора не сте ли 4ували....

аа и аз си търся бухалка...ако може някои да предложи цени,обикновенна търся...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...