milko Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Продавам усилвател за кола Sony X-Plod модел:XM255EX и бас-каса Pioneer с говорител 12-ка 160W(NOM) 500W(MAX) .Към всичко това се дават и захранващите кабели от стъпалото към акумулатора,дълги 4 метра,които са на стойност 30 лева.Стъпалото не се продава без да се купи първо касата,но касата може да се продаде и без него,защото се сещате,че няма какво да я правя тази каса без усилвател.А който ги иска може да ги вземе и двете без проблем. за снимки цъкнете -> ТУК Цени-125 лева за касата и 110 лева за усилвателя.По цените са възможни и леки коментари,но в разумни граници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 Коригирам цените-->115 лв за касата и 100 лв за стъпалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Възможен е и бартер за някакъв телефон,например Nokia 6230 или друга марка или модел,който варира на същата цена като на бас-касата и усилвателя,изискванията са ми телефона да има МР3,Блутут,Инфраред,камера и повечко памет,за предпочитане е да има слот за карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Виж телефоните който продавам в подписа ми и ако харесаш нещо може да говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Виж телефоните който продавам в подписа ми и ако харесаш нещо може да говорим Предпочитам нещо с повече памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostt_wantted Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Kakav model ti e govoritelq na kasata,Milko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Kakav model ti e govoritelq na kasata,Milko? Модела е "TS-W303F" 12-ka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.