bate_pesho Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Ми заглавието говори доста , но ... купувам джоистик такъв за самолетчета ...... демек лостче с няколко копчета обикновенно са 4 .... чупих си го и сия си търса нещо евтинко .... търса нещо по евтинко така че не ми предлагайте логитекове по 70-80 лв ми нещо около 10 - 15 лв .... .... аз досега съм си ги купувал от Ofice One там ги зимах нови по 15 лв ако някой знае от къде и да ми предложи нещо по здравичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Аз продавам ето този:Джойстика си е здрав,но го продавам,защото е с game port,а не с USB.А на компютъра нямам game port и ми казаха,че за да се сложи трябва и други неща да се махат и нямало смисъл,иначе на стария компютър си играех ФИФА и НФС !!!Модела му е:Genius MaxFighter F-31D Единствено,незнам къде му е кутията и драйверите,но тях ги ма в официалния сайт на Genius!!!Та,ако имаш game port на компа и ти харесва,казвай и да се разберем!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Имам нещо като това : http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=5016 пак е на Logitech , само явно вече не ги пройзвеждат . На външен вид е като този на линка ,но е без всякаквите екстри там има общо 6 бутона (може и повече да са ). USB e , вкарваш и играеш . Продавам го за 20 лв ,ако желаеш може да го видиш и пробваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 28, 2006 Author Share Posted February 28, 2006 Имам нещо като това : http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=5016 пак е на Logitech , само явно вече не ги пройзвеждат . На външен вид е като този на линка ,но е без всякаквите екстри там има общо 6 бутона (може и повече да са ). USB e , вкарваш и играеш . Продавам го за 20 лв ,ако желаеш може да го видиш и пробваш.Ами какво трябва да значи без никакви екстри ?!? То хубаво 6 бутона ама Force Feedback има ли димек вибрацийка ...... иначе са зарибих ..... я кажи на колко време е и дали сикчо му бачка ?!?ЕДИТ:М/у другото да имам си и гаме порт и сичко ... така че и да е на обикновенна букса демек гаме порт или усб няма значение ... айде само ша ви помоля в следващите си оферти да казвате на колко време е и дали има някви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Джойстика както отбелязах е доста стар модел така ,че без екстри значи без фрийдбек-а демек вибрацийката, ако имаше едва ли бих го дал за 20 лв , просто защото щеше да е същият като този от линка само ,че с 2-3 бутона по-малко.Мисля ,че е на 2 години и половина някъде ,но е играно на него около 20 пъти , т.е. изключително запазен и всичко му е наред , отдавна не съм го пускал ,ако искаш идваш и го виждаш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 А за моя също е стар модел и няма вибрация!!!От отдавна е,но почти не е играно,защото като по-малък играех на баща ми на компютъра с него на работата му,което беше доста рядко(тогава нямах комп още в нас,а като ми купиха,нямаше гейм порт)Може би 20-30 пъти е играно!!!Продавам го за 15лв!!!Ако искаш преди това може да го пробваш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Genius Flight - 2000 F-23 http://www.microdirect.co.uk/Productinfo.aspx?ProductID=2989 Има си кутия, диск с драйвери, състояние отлично. 10лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted March 4, 2006 Author Share Posted March 4, 2006 Джойстика както отбелязах е доста стар модел така ,че без екстри значи без фрийдбек-а демек вибрацийката, ако имаше едва ли бих го дал за 20 лв , просто защото щеше да е същият като този от линка само ,че с 2-3 бутона по-малко.Мисля ,че е на 2 години и половина някъде ,но е играно на него около 20 пъти , т.е. изключително запазен и всичко му е наред , отдавна не съм го пускал ,ако искаш идваш и го виждаш . Закупих джойстика бачка си перфектно мерси за офертичката вече МОЖЕ ДА ЗАТВОРИТЕ ТЕМАТА ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.