Jump to content
BulForum.com

Купувам ДЖОИСТИК за самолети

Recommended Posts

Ми заглавието говори доста , но ... купувам джоистик такъв за самолетчета ...... демек лостче с няколко копчета обикновенно са 4 .... чупих си го и сия си търса нещо евтинко .... търса нещо по евтинко така че не ми предлагайте логитекове по 70-80 лв ми нещо около 10 - 15 лв .... .... аз досега съм си ги купувал от Ofice One там ги зимах нови по 15 лв ако някой знае от къде и да ми предложи нещо по здравичко ;)

Аз продавам ето този:joy31d.jpgДжойстика си е здрав,но го продавам,защото е с game port,а не с USB.А на компютъра нямам game port и ми казаха,че за да се сложи трябва и други неща да се махат и нямало смисъл,иначе на стария компютър си играех ФИФА и НФС :D !!!Модела му е:Genius MaxFighter F-31D

Единствено,незнам къде му е кутията и драйверите,но тях ги ма в официалния сайт на Genius!!!Та,ако имаш game port на компа и ти харесва,казвай и да се разберем!!!

Имам нещо като това : http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=5016 пак е на Logitech , само явно вече не ги пройзвеждат . На външен вид е като този на линка ,но е без всякаквите екстри там има общо 6 бутона (може и повече да са ). USB e , вкарваш и играеш . Продавам го за 20 лв ,ако желаеш може да го видиш и пробваш.

Имам нещо като това : http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=5016 пак е на Logitech , само явно вече не ги пройзвеждат . На външен вид е като този на линка ,но е без всякаквите екстри там има общо 6 бутона (може и повече да са ). USB e , вкарваш и играеш . Продавам го за 20 лв ,ако желаеш може да го видиш и пробваш.
Ами какво трябва да значи без никакви екстри ?!? То хубаво 6 бутона ама Force Feedback има ли димек вибрацийка ...... иначе са зарибих ..... я кажи на колко време е и дали сикчо му бачка ?!?

ЕДИТ:М/у другото да имам си и гаме порт и сичко ... така че и да е на обикновенна букса демек гаме порт или усб няма значение ... айде само ша ви помоля в следващите си оферти да казвате на колко време е и дали има някви проблеми ;)

Джойстика както отбелязах е доста стар модел така ,че без екстри значи без фрийдбек-а демек вибрацийката, ако имаше едва ли бих го дал за 20 лв , просто защото щеше да е същият като този от линка само ,че с 2-3 бутона по-малко.Мисля ,че е на 2 години и половина някъде ,но е играно на него около 20 пъти , т.е. изключително запазен и всичко му е наред , отдавна не съм го пускал ,ако искаш идваш и го виждаш .

А за моя също е стар модел и няма вибрация!!!От отдавна е,но почти не е играно,защото като по-малък играех на баща ми на компютъра с него на работата му,което беше доста рядко(тогава нямах комп още в нас,а като ми купиха,нямаше гейм порт)Може би 20-30 пъти е играно!!!Продавам го за 15лв!!!Ако искаш преди това може да го пробваш!!!

Джойстика както отбелязах е доста стар модел така ,че без екстри значи без фрийдбек-а демек вибрацийката, ако имаше едва ли бих го дал за 20 лв , просто защото щеше да е същият като този от линка само ,че с 2-3 бутона по-малко.Мисля ,че е на 2 години и половина някъде ,но е играно на него около 20 пъти , т.е. изключително запазен и всичко му е наред , отдавна не съм го пускал ,ако искаш идваш и го виждаш .

Закупих джойстика бачка си перфектно мерси за офертичката вече МОЖЕ ДА ЗАТВОРИТЕ ТЕМАТА ... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...