Jump to content
BulForum.com

Купувам телефон

Recommended Posts

Интересува ме телефон с посочените "параметри" :) Телефона ми трябва за хлапе, което да го носи в училище и да не му викат " а бе откъде извади този болкук? " :) В заданието е посочено , че дисплея трябва да е цветен, цената около 60 лева, да има зарядно ,външния вид да е запазен и да работи разбира се. предпочитат се телефон на по известни фирми... ( как да се изфукаш с някакъв Санджем ? ) ;)

ако някои има идея - да посочва ако ли не - ще се рови по магазините на бул Руски .....

п.с Камери , мп3 и други такива повдигащи цената опции не са от значение - цената не е супер твърда но е от значение а тези неща имат свойството да я надигат ..... :D

Grosmaster Posted Today, 21:43

Погледни телефоните който продавам в подписа ми?

интересни телефончета :) за съжаление в цената се вписва само последния които има някакви странни модификации според мен ;) защо му е било да си променя панела от 350 на 300 ? някак си е странно ..

Posted Today, 22:18

Мога да ти сложа и панела за С350 ако нещо те притеснява.

виж сега , панела малко ме вълнува, само си спомням цхе един от 1вите ми телефони нокиа 3330 падна от 4 тия етаж с дебел калъф, спука му се носещата рама и задния капак , после ми го оправиха ама така и не стана същия телефон...затова те питах защо ти е трябвало да го сменяш....

Защото оригиналния не ме кефи толкова + това ако забеляза в подписа ми продавам и панели, така че нетрябва да те притеснява това че е сменян панела.

ок , обяснението не ми дава повод д асе заяждам ;) така , отбелязвам си те за моторолата , темата е още млада , ще се поуслушам някое време и ще видим ( хм , новия панел е един + хлапетата им даи да е лъскаво и ново ;) )

намерих . Моля затворете темата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...