Romel Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Интересува ме телефон с посочените "параметри" Телефона ми трябва за хлапе, което да го носи в училище и да не му викат " а бе откъде извади този болкук? " В заданието е посочено , че дисплея трябва да е цветен, цената около 60 лева, да има зарядно ,външния вид да е запазен и да работи разбира се. предпочитат се телефон на по известни фирми... ( как да се изфукаш с някакъв Санджем ? ) ако някои има идея - да посочва ако ли не - ще се рови по магазините на бул Руски ..... п.с Камери , мп3 и други такива повдигащи цената опции не са от значение - цената не е супер твърда но е от значение а тези неща имат свойството да я надигат ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Погледни телефоните който продавам в подписа ми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 Grosmaster Posted Today, 21:43 Погледни телефоните който продавам в подписа ми? интересни телефончета за съжаление в цената се вписва само последния които има някакви странни модификации според мен защо му е било да си променя панела от 350 на 300 ? някак си е странно .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Мога да ти сложа и панела за С350 ако нещо те притеснява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=39832&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 Posted Today, 22:18 Мога да ти сложа и панела за С350 ако нещо те притеснява. виж сега , панела малко ме вълнува, само си спомням цхе един от 1вите ми телефони нокиа 3330 падна от 4 тия етаж с дебел калъф, спука му се носещата рама и задния капак , после ми го оправиха ама така и не стана същия телефон...затова те питах защо ти е трябвало да го сменяш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Защото оригиналния не ме кефи толкова + това ако забеляза в подписа ми продавам и панели, така че нетрябва да те притеснява това че е сменян панела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 vij tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 ок , обяснението не ми дава повод д асе заяждам така , отбелязвам си те за моторолата , темата е още млада , ще се поуслушам някое време и ще видим ( хм , новия панел е един + хлапетата им даи да е лъскаво и ново ) намерих . Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.