Ilianna Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Трябва ми нещо не много скъпо, но работещо.....марката няма значение..... цена - според това което предлагате на договаряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Ако все пак недържиш на DivX, това е от мен: http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=35019&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted February 15, 2006 Author Share Posted February 15, 2006 Ако все пак недържиш на DivX, това е от мен: http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=35019&hl= Точно на DivX държа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 Все пак да ви ориентировам давам около 50 - 60 лева.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Все пак да ви ориентировам давам около 50 - 60 лева.... ми те новите са по 80-90лв. става въпрос някви кучи марки. разгледай из метро, технополиси, техно маркет европа и магазин зора и си харесай нещо. ся поне ги наредиха едно до друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 да знам каде има на какви цени.....аз търся някоя точно куче марка но на о малко цена......не ми се купува ново..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Интересува ли те DVD - Nortek NDVX 145 - DVDто е направо ново! Прочело е има няма 5-6 диска. цена - 50 лв. има 2 дефекта! 1. DVDто не е кирилизирано (субтитри на кирилица не се четат!) 2. бутона за "наgore" (up) на дистанционното не работи, но това не пречи да се "разхождаш" из менютата ЕДИТ: ей сега ми казаха, че субтитри на DVD взето от видеотека си се показват нормлано Само при *.srt,*.sub текста излиза на "маймунки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 Не ме устроива....трябва да е кирилизирано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.