ataman Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 може да е за основен ремонт. Най-важно е да има шпер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Някакви претенции за точен модел имаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 за тия пари... само някое "е21" дето ще трябва да го буташ до гаража за ремонт... НО, НО като се пипне тук - там 3-4к лв и ще кърти S-класи ... BMW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murder Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Може да поровиш ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Погледни ТУК , гледал съм го, голям кошник и гнилоч е, но за тези пари толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Погледни ТУК , гледал съм го, голям кошник и гнилоч е, но за тези пари толкова E ne e chak tolkova zle ima edna zdrava vejda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 гледал съм го.не ме притеснява,че е гнило. а и не е чак толкова. на мен не ми трябва да го карам ежедневно и да се правя на готин,а да си правя к'вото ми е кеф с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Все си мисля,че трябва да имаш в предвид някакъв модел. Имах една 5-ца 84год.,с големият и малкият фар отпред и големият стоп.Продадох я на един познат(без да я прехвърлям) и от 5 години си му плащам данъците. Все още се движи,и има здравословен вид. Ако те интересува да си я взимам и да си избия поне данъците. Така или иначе ще дойде скоро да му сменям номерата. От моргата предполагам ще съм квит,но защо да няма и за ПОЧЕРПКА! ЕДИТ: Така и така стана въпрос за коли! Имах и една АЛФА 33(тъмносиня) която все още се движи по Пловдив! PA 0424H. Ако някой има ИНФО или я е срещал,да ми пише. Голяма почерпка от мен! Половината пари от "белканто" за човека дал инфото- другата половина ,добър ресторант или дискотека! Естествено ако я намерим! При нея е горното положение,но не мога да намеря "собственика"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.