Jump to content
BulForum.com

Windows is not Linux


DrEvil

Recommended Posts

Моята борба е да се опитам да не позволя на недораслите тийтейджъри, които са се увлекли от поредната мимолетна мода, да си загубят маса години за да усвояват нещо, което никога за нищо няма да им послужи. В смисъл поне те да не кажат, че не е имало кой да им отвори очите.

 

 

Събраните мнения на bgprogramist. Не целя да се развихря война линукс вс. уиндовс. Прочетете го внимателно и вникнете в написаното. Минали са 5 години от както ги е писал, но както виждам си е вярно и нищо не се е променило. На мен също ми е хоби да се човъркам с бсд-то, навремето и програмки си драсках, едни модификации около кернела, но те бяха с хоби насоченост. Така и една стотинка не ми е донесъл тоя юникс.

Ако не ви се чете - запомнете горния цитат.

Ако не сте чели тази важна тема на netrootbg - прочетете и нея.

Иначе четете тук

 

*тийтейджъри - караман ше ви го обясни кво значи :)

 

Ако можех, щях да си локна темата сам - да не стават препирни.

Link to comment
Share on other sites

Ако можех, щях да си локна темата сам - да не стават препирни.

 

Какво значи "да не стават препирни"?! Искаш да кажеш, че възражения по това което си казал не може да има, твоето мнение е единствено вярното и точка - обсъждане не се допуска. Е да, ама не става така.

 

Основното възражение, след което вече няма какво да си говорим наистина, е - ако тоя който цитираш, не е успял да намери приложение на знанията си, ако ти не си намерил начин да реализираш знанията си - ми това си е ваш проблем бе.... Защо си мислите, че това важи за всички? Има милони хора, които са намерили начин и да приложат знанията си, и да се реализират професионално (да направят кариера) и да направят "някоя стотинка"... Търсили са - намерили са. Вие не сте търсили - не сте намерили. Оправяйте се. Но не ми обявявайте като последна и окончателна диагноза, че Линукс, Юникс, БСД и прочие - всичко това е "нещо, което никога за нищо няма да им послужи" щото това е най-голямата глупост която съм чувал. Най-малкото погледни в мрежовите библиотеки на Уиндоус и ще откриеш надписче BSD... Може да не ти е послужило на теб. Но това не е проблем на Линукс. Това си е твой проблем. Не прехвърляй твоите проблеми на Линукс.

Link to comment
Share on other sites

Мухахахахаха. Една конкретна добавка към тази на ov3rm4n. На мен тези Линукс и Юникс ми носят лично $Х5,000 годишно където Х>5. На фирмата, в която работя донесоха $23,000,000 чиста печалба за последната година. Колко ще нарастнат тези цифри след предстоящото публично предлагане на акции по всички световни борси този месец не знам все още. :D :tongue

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...