Lud_Canar Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Siemens AX72 120лв Siemens C75 240лв Samsung X480 210лв Samsung X620 210лв Sony Ericsson T290i 100лв Sony Ericsson K300i 210лв Както и доста други.Телефоните са купувани от България и са чисто нови. Ако някой се интересува или иска да пита за някой друг телефон -> ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Interesuvam se ot T290i No pri polojenie ,che v Mtel go davat za 79 leva nov s garantsia i sim karta...za tozi davam 60!? I ti mi podariavash SIM karta Ako si navit pishi PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Цените не ги определям аз просто правя услуга цената си е същата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Цените не ги определям аз просто правя услуга цената си е същата. направи му още една-като му кажеш да направи справка с цените,защото нито една не влиза в параметри АХ72 ме интересува,давам 60лв,а защо-защото е 90лв нов със сим карта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 направи му още една-като му кажеш да направи справка с цените,защото нито една не влиза в параметри АХ72 ме интересува,давам 60лв,а защо-защото е 90лв нов със сим карта... Да но със сим карта като го вземеш ще трябва да плащаш месечни такси нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Заедно с телефона щом е нов трябва да има и гаранция освен ако не е зулен или внесен ? Освен тов аме интересува фактура може ли да ми бъде издадена за тези телефони ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 Заедно с телефона щом е нов трябва да има и гаранция освен ако не е зулен или внесен ? Освен тов аме интересува фактура може ли да ми бъде издадена за тези телефони ? Имаш ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.