zlobil Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 prodavam si bas kasata i usilvatelq bas kasata e s 2 basa 12ki marka semtoni nqkvi izmisleni sa mai4e no svirqt dosta dobre, na snimkite po-doly se vijda gore doly zakvo stava vapros ,na bas kasata ima postaveni i nqkvi govoritel4eta koito ne sa svarzani koito iska moje da si gi svurje pri4inata za prodajbata e nujda ot zakupuvane na car audio dokolkoto razbiram modela na basovete e SPHERE-300 mo6nosta pi6e 4e e 400w no realni nqkade sa okolo 50w usilvatelq go prodavam za6toto mi stava izli6en sled projbata na bas kasata, makarata mu e STUDIO2 ruski kato e malko slabi4ak za tazi kolona s po-dobur usilvatel 6te sviri pove4e cena za 2te komplekt - 160lv s vazmojen lek komentar po cenata ako se nameri kopuva4 za kasata i kopuva4 za usilvatelq sam sklonen da gi razdelq edit: snimki na kasata ima eto tuk http://play.evrocom.net/dl/incoming/+zlobil/bas%20kasa/ snimkite sa precakani za6toto ne6to mi se 4upi zlatnata motorola v3 razr i sega snimkite izglejdat po toq na4in ako ima jelae6ti idvat gledat q , 4uvat q i ako ima haresa q zimat v momenta dori mi e vurzana na komputara taka 4e ne e problem da se izprobva v komplekta kum bas kasata i usilvatelq 6te dam i kabelite s koito sa svarzani baq dulgi sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Евентуално цена само за касата и ако може напиши и размерите за да си направя сметка дали ще влезе в багажника ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2006 Author Share Posted February 6, 2006 ami da kajem 140lv samo za kasata razmeri posle sq nqmam ruletka drugi harakteristiki na basa neznam znam samo 4e sviri mnogo qko koito iska da idva da go gleda da mi pi6e PM da mu dam adres i telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 ami da kajem 140lv samo za kasata razmeri posle sq nqmam ruletka drugi harakteristiki na basa neznam znam samo 4e sviri mnogo qko koito iska da idva da go gleda da mi pi6e PM da mu dam adres i telefon ot tuk razbiram 4e usilvatelq e 20 kinta VZIMZM GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 vzima6 go ako se nameri kopuva4 za kolonata..... vazmojna e i zamqna za tuba za kola s dopla6tane ot moq ili eventualno ot va6a strana Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 kato vzemat kolonata pi6i edim PM i da vzimam usilvatelq Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 merki viso4ina - 84 sm 6iro4ina- 39 sm kasata e pravougulna Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Само за информация на тези които се интересуват искам да кажа че усилвателите СТУДИО2 са българско а не руско производство с номинално съпротивление и мощност 4 ома 2х35 w А що се отнася за цената ако действително е 20 лева аз лично я определям като далаверска(да не забравяме че в магазина толкова е килото луканка вече)-иначе zlobil е прав тази каса иска по голям усилвател-успех в продажбата-поздрави virtuozo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 mersi za dopalnenieto kakto kazah nqma si i ideq mislex 4e e ruski a ina4e naistina e taka kasata e puskana na po-golqm usilvatel i sviri dosta po-silni ot kolkoto na tozi s koito e sega nova cena 150lv kasata + usvilvatelq Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesel9999 Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 samo usilvatelq prodava6 li ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 stiga ste mi floodvali temata we kazah 4e usilvatelq ima vazmojnost da se prodade otdelno ako nqkoi iska da kupi kasata , dokato ne se prodade kasata usilvatelq varvi komplekt s neq , toest ako se namri kopuva4 za kasata usilvatelq se prodava sami4ka togava i samo togava Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 baskasatae prodadena, cenata na usilvatelq e 20lv bez absolutno nikuv komentar Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 kazvai kude da idvam i da go vzemam usilvatelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 аз давам 25-30 за усилвателя. готов съм да наддавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.