Jump to content
BulForum.com

The Weather Man


Recommended Posts

Историята на един "looser", стараещ се да угоди да всеки... и ако може някак си да нагоди нещата така, че да му е добре и на него. Слаба актьорска игра на Никълъс Кейдж. Филмът като цяло е тъпичък. Съжалявам, че го гледах.

Link to comment
Share on other sites

Бива, ама накрая нещо не ми хареса как свърши. Заслужава си да се гледа, въпреки че е скучничък има някои интересни идеи в тоя филм.

Link to comment
Share on other sites

Ех да не бях прочела коментарите ви преди да го гледам,имах надежди спрямо филма,като се има впредвид високата оценка в IMDB и Никито Ще си кажа мнението и аз тези дни :punk

Link to comment
Share on other sites

Трябва да споделя,че съм адски разочарована .Ако Кейдж не беше поел главната роля,дълбоко се съмнявам,че някой би обърнал внимание на качества на филма.Нищо ново като идея-подобно на Family Man- човешките ценности,само че поднесени по доста скучен начин :blink: Аз не мога да си обясня високата оценка в IMDB,най-много давам 5 на филма :huh:

Link to comment
Share on other sites

Всеки си има поглед върху нещата. Може да са били скучни, но са страшно поучителни. Тва си е кажи-речи реалния живот - скучен и гаден. По-добре да се поучим от чуждите грешки, колкото от собствените си.

Link to comment
Share on other sites

Не е така, живота е толкова интересен колкото си го направиш сам! Аман от заспали американски филми...

Link to comment
Share on other sites

Героят на Кейдж беше някакъв слабохарактерен тип :) Твърде комплексиран от интелигентния си, и постигнал признание в живота баща, но същевременно студен работохолик. Докато Дейвид Спритц бе противоположен типаж... Като че ли нямаше ищак да се бори за всичко което обича, и в което вярва - дори и бе отегчен и от самия себе си.И ви личния си живот, и в професионално отношение бе нещастен, но обичаше по един наивно-детски начин любимите си хора.

И точно когато започна да се вижда някаква светлина в край на тунела за него...*БАМ* - The End :blink:

Понамирисва ми на отворен край, но може и точно това да искат режисьорите да ни идва на ум :bgrin:

 

За годините - трудно е на един нормално съзряващ 30-годише човек, да са водещи и "интересни" същите неща, както когато е бил на 18...Посоката на мислене е изместена - има много по-важни и стойностни неща, за които да се бориш и осъществяваш. Хора започват да зависят от теб по един или друг начин. Отговорностите са съвсем различни :)

А за тези, които не са се опитали достатъчно, да намерят своето място и осъществят мечтите си, наистина съжалявам :huh:

Link to comment
Share on other sites

Страхотен!!Преди филма си мислих че Никалъс Кейдж е невъзможно да изиграе такава роля.Но големия актьор си е голям!Наистиана за възраста 18-23 ще е доста по интересен отколкот за по възраситните или по малките.Аз съм в точно тази възраст ,филма показва цялата дейстивтелност околко живота на един нехранимайко,макар винаги да се е старал да не бъде такъв и да правил е всичко възможно да даде тласък на живота си все нещо се обърква. След края, филма ме хвърли в такива в размисли че до 5 часа сутринта не успях да заспа. 8/10

Link to comment
Share on other sites

Наистиана за възраста 18-23 ще е доста по интересен отколкот за по възраситните или по малките.

 

Ставаше въпрос за живота, не за филма.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...