chistacha Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Трябват ми няколко платки 32 и 72 pin RAM. Ако на някой му се намира и някой изгорял професор пак може да се обажда. Трябват ми за ключодържател че стария ми вече му изпопадаха чиповете от платките Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Трябват ми няколко платки 32 и 72 pin RAM. Ако на някой му се намира и някой изгорял професор пак може да се обажда. Трябват ми за ключодържател че стария ми вече му изпопадаха чиповете от платките Imam CPU AMD K6-2 300Mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Процесор и РАМ какви кинти ще кихнеш? Снимки тук тук и тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Имам няколко 72-пинови памети х 2 4 МВ, ела - ще ти ги подаря Имам и изгорели процесори Р3-533;600 на слот1 - на тях им искам по 1 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 За сега @firmajiq ще се освободи от ненужните работи. Ако ми потрябват още ще се обадя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buster Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Имам П3-500 слот1 ама не знам как ще си го набуташ по джобовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.