Jump to content
BulForum.com

Купувам

Recommended Posts

1. Монитор 15'', който да подържа 1024х768 - 75Hz и естествено, да е горе - долу в приличен вид. Предимство ще е, ако не размазва и избледнява цветовете в краищата.

2. Клавиятура РАБОТЕЩА със стария стандарт за включване, който прилича на PS2, но е по - голям. Закупена

3. Мишка с COM конектор, хубаво ще е, ако има и скрол. Закупенa

4. Тонколони, най - обикновенни, единственото условие е едната да е активна. Закупени

5. CD RW по възможност LG, NEC или SONY.

6. HDD до 10GB, без значение, обороти, производител, кеш и т.н.

За всички търсени от мен компоненти, цената ще е по споразумение, в зависимост от състоянието на нещата.

moga da ti dam takava mishka za com port s 3 kopcheta e mishleto,scroll nqma malko e pojultqla ot vremeto,no raboti perfect. 3 lw.

Цената от 3 лева ме устройва, но искам да видя снимка. Ако ми хареса ще я взема.

za 15lv moga da ti dam mishka klaviatura(kato tyrsenite ot teb)i koloni.ako te interisuva PM.ako iskash i snimki shte ti prata

Клавиатура и колони си намерих. Ако можеш ми прати снимка на мишката и ми дай цена. Ще избера една от тези двете. Твойта или на FalleN_213.

Цената от 3 лева ме устройва, но искам да видя снимка. Ако ми хареса ще я взема.

Клавиатура и колони си намерих. Ако можеш ми прати снимка на мишката и ми дай цена. Ще избера една от тези двете. Твойта или на FalleN_213.

Предполагам че неговата ще е по-запазена.700dpi_c.jpg това е моята обаче е пожълтяла тук таме от стоене в мръсно помещение.Отстъпвам продажбата на freezer.

Предполагам, че цените и на двете са едни и същи и заради това, който ми прати кординати за връзка, ще я взема от него.

Ще дойда си я взема на място, което е удобно на продавача, единствено да е в Пловдив.

Благодаря и на freezer и на FalleN_213.

Какво стана купи ли си мишка ? Ако не си казвай да ти давам моята за 2-3 лева че никаква работа не ми върши,пък на теб може да ти е полезна.

Предполагам, че цените и на двете са едни и същи и заради това, който ми прати кординати за връзка, ще я взема от него.

Ще дойда си я взема на място, което е удобно на продавача, единствено да е в Пловдив.

Благодаря и на freezer и на FalleN_213.

Ами писах, че който ми даде първи кординати за връзка, от него ще я взема, при това открито в темата. Никоий не ми е изпратил кординати за сега. Все още ми трябва мишката.

По въпроса за 15" монитор ми писаха няколко човека, но нито един не ми даде конкретна цена. От днес до 13 Февруари събирам оферти за него, като ще ви помоля, ако офертата ви е реална да ми оставяте по възможност, снимки, инфо за харектеристиките, година на производство и естествено цена, на която сте съгласни да се разделите с него. На 11 или 12 този месец ще си избера най-добрата оферта.

Добавям още, че търся и 17'' или 19'' монитор в перфектно състояние и задължително с плосък кинескоп.

Склонен съм да платя до 120 лева за 17'' и до 155 лева за 19''.

Търся още, освен горните неща:

1. CD RW по възможност LG, NEC или SONY.

2. HDD до 10GB, без значение, обороти, производител, кеш и т.н.

колко даваш за CD-RW LG 52x32x52 ? за сега му имам 22лв.

1. Монитор 15'', който да подържа 1024х768 - 75Hz и естествено, да е горе - долу в приличен вид. Предимство ще е, ако не размазва и избледнява цветовете в краищата.

Колко пари би дал за

Hansol Mazellan 501p

за състоянието му само знам че работи!!!

Добавям още, че търся и 17'' или 19'' монитор в перфектно състояние и задължително с плосък кинескоп.

Склонен съм да платя до 120 лева за 17'' и до 155 лева за 19''.

За 120лв. може да се обзаведеш с перфектен IBM P76 Flat със Sony тръба, 2001 год. Ако искаш мини в понеделник го виж.

колко даваш за CD-RW LG 52x32x52 ? за сега му имам 22лв.
Колко пари би дал за

Hansol Mazellan 501p

за състоянието му само знам че работи!!!

За 120лв. може да се обзаведеш с перфектен IBM P76 Flat със Sony тръба, 2001 год. Ако искаш мини в понеделник го виж.

На всички съм писал ПМ, единствено на GeorgeCh, защото IBM не ме интересува.

Все още търся, посочените неща!

Съгласен съм да дам и още до 30 лева отгоре за 19'' => 155+30=185 лева...

Чакам предложения...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...