Jump to content
BulForum.com

Търг за два добри медни охладителя!

Recommended Posts

1.Охладител на Thermaltake:

Volcano 11+ Xaser Edition

С кутията,регулаторите,терморезистор за CPU и всички прилежащи кабели.

Освен ръчно регулиране на оборотите,позволява и автоматично(в зависимост от натоварването на процесора) със слагане на терморезистора на процесора.

Една доста удобна функция,когато не си в състояние да следиш температурата(при игри и други подобни приложения).

Охладителя е на 7месеца.

Начална ЦЕНА:30лв

Блиц ЦЕНА::40лв

Стъпка:2лв

2.Охладител на GB-3D Cooler Ultra

GH-PCU31-SD

Начална ЦЕНА:40лв

Блиц ЦЕНА::50лв

Край на ТЪРГ-а:02.02.2006 20.00ч

Търг-а върви паралелно в още два форума.Ще уведомявам за конкретни оферти.

Спечелилите ги получават на 03.02.(петък)

Промяна на някои параметри!

1.Volcano 11+ Xaser Edition

Начална ЦЕНА:26лв

Блиц ЦЕНА::36лв

2.GB-3D Cooler Ultra

GH-PCU31-SD

Начална ЦЕНА:35лв

Блиц ЦЕНА::45лв

ПРОМЯНА и на крайният срок:01.02.2006

GH-PCU31-SD не е пускан на 64битова машина.

В окомплектацията влизат планките за различните платформи.

Няма кабелчето с резистор за по ниски обороти,което не е чак такъв проблем.

И без това си е безшумен.Пастата отдавна свърши!

Живко,за мен Shadow^Dancer е действал напълно според правилата.

Началната цена е 35лв и той спокойно е можел да даде и нея.

Просто е решил да даде 36лв.Дали умишлено,дали не- това си е негова работа.

При това положение следващата цена веднага става 38лв,при стъпка 2лв.

Утре ще се видя с него и ако се откаже ще ти се обадя!

Agile!!!

Значи честно да ти кажа почна да ми писва от теб.

На всяка манджа мерудия ставаш!

Не усещаш ли че малко в повече ти идва да ръсиш глупости.

Пораснали пилци пое...и квачки!

Началната цена я има и не трябва да се дава по-ниско от нея.

А щом няма друг който да е обявил цена,първоначалната може да е с лев,два и кой колкото си поиска над началната!Стъпката е това с което всеки участник наддава предишният.

Ако беше казал 38лв,според теб пак нямаше да е коректно,нали.

И ти ще си дадеш 37 защото стъпката е 2лв.И ще си правият.

В момента проблема е че ти си бил този който е трябвало да дадеш 38,щом вече има 36(но ти се изтарикати за едно левче).

А ако е така като казваш,че на мен ми се е сторило по-добре,май ти си противоречиш.

Тогава трябваше да го дам на ТЕБ!

Защото твоята оферта е по-висока.

Но не така мисля аз!

Айде моля те повече не ми лази по нервите!

aliensk,

съжалявам,но търга приключи!

Промяна на някои параметри!

1.Volcano 11+ Xaser Edition

Начална ЦЕНА:26лв

Блиц ЦЕНА::36лв

2.GB-3D Cooler Ultra

GH-PCU31-SD

Начална ЦЕНА:35лв

Блиц ЦЕНА::45лв

ПРОМЯНА и на крайният срок:01.02.2006

taq tema se osra.be6e -editva-na 10 pati.v kraina smetka ne se razbra dali ne6to e prodadeno.tva s targovete e palna boza.az davam za dvata 50 lv.sled kato ne e obqveno, 4e sa prodadeni .i kato se zamislq koi gi prodava:) se 4udq dali da neiskam test 24 h. ei taka da se vratkat i ako ne sprat togava da gi platq.

taq tema se osra.be6e -editva-na 10 pati.v kraina smetka ne se razbra dali ne6to e prodadeno.tva s targovete e palna boza.az davam za dvata 50 lv.sled kato ne e obqveno, 4e sa prodadeni .i kato se zamislq koi gi prodava:) se 4udq dali da neiskam test 24 h. ei taka da se vratkat i ako ne sprat togava da gi platq.

Смях в залата!

Наистина не може да се изкорени на някои хора презумцията за data.bg.

Уважаеми star_net!

taq tema se osra.be6e -editva-na 10 pati.

Моля да бъдеш така любезен,да ми кажеш къде темата е ЕДИТ-вана 10 пъти от моя страна.

Иначе го приемам като СПАМ.

За личното отношение

i kato se zamislq koi gi prodava:) se 4udq dali da neiskam test 24 h. ei taka da se vratkat i ako ne sprat togava da gi platq.

това е друг въпрос.

Не знам завист ли е или нещо друго!

Нито те познавам нито ми и трябва.А ти от къде ме познаваш не знам!

На Агиле,няма да отговарям.Той след малко пак ще си едит-не поста.Както му оттърва де!

За aliensk:

Обаждах му се за едно зарядно за 5лв!

Когато бях в Пловдив му звънях 3 пъти,изобщо не отговори.

За мен коментарът е излишен!

Просто игнорирам!

nonsan tova e prosto nedorazumenie! kato prvo as ne sam blgarin i sam student tuk i kogato si mi se obadil as toi den ne sam bil tuk! tova e problema! ina4e as zarqdnoto i sega da mi go donese6 6te go vzema samo 4e ne mogah da namera ot koi treba6e da go vzema! ak pomni6 ti rekoh obadi mi se ak ne sam zaminal 6te go vzema! vuprosa be6e 4e ne znaeh koga 6te namera avtobus za sofia i zaminah toi den porano! v nikakuv slu4ai ne be6e ne6to izro4no! izvinavai ak si go priel taka no prosto taka se polu4i!

as sega ti se izvinavam predi vsi4ki tuk i daje iskam da kaja 4e vinagi koga sum vijdal kak prodava6 ne6tata sam mislel 4e tova go pravi6 na edin mnogo korekten na4in!

ak ne mi vqrva6 v dumite koito ti gi kazvam sega molia ti se donesi go i zarqdnoto (ak ne e prodadeno i ak o6te iska6 da go prodade6) i ohladitela (su6to) i da te po4erpa edno kafe i 6te vidi6 4e v nikakuv slu4ai ne sam iskal ne6to da te precakam!

nadqvam se 4e 6te me razbere6

GH-PCU31-SD е купено от мен, така че не се карайте :P със здраве да си го ползвам дет се вика :music

ама вие май сте прекалено заети да се карате вместо да ми го пожелаете. айде малко по ведро и без обиди и напатки. темата за тази продажба е пусната на 28. до 31 когато аз писах са минали точно 3 цели дни (ако не броим 28. ако го броим са 4). аз видях темата още когато беше пусната. направих си разбор на финансите и излишъка ми беше точно 36лв. по времето когато реших да пиша (сигурен че ще купувам, с налични пари) аз не бях видял едита на продавача. щях да си му предложа 36 и без да съм видял че началната цена е намалена. ако пък тва е толкова голямо нарушение значи не разбирам. дайте да не се хващаме за правилата само когато ни отърва.

а и още нещо. продавача има правото да продаде на която си поиска най-висока оферта до момента и изчакването на края на търга изобщо не е задължително. в случая това се пада моята оферта. изчакването то крайната дата на търга е право на продавача когато няма предложена блиц цена и най-високата оферта до момента не го устройва. ако на някой това не му е ясно нека прелисти малко хартиени носители на информация и да си "ъпдейтне" базата данни.

хайте без лоши чувства и всичко най-най

:love

Еее сенчест поне чети малко преди да пишеш и ти защото това с най-воската цена пак не е верно ама карай де да си го ползваш със здраве и късмет куулерчето :D.

Няма да се сърдя ако кажеш на какво CPU лади в момента и какви са тепературите и честотите, плюс волтажите на централния процесорен юнит.

Btw гледах едно ревю на въпросното нещо и успяваше да усмири един P4-3.2Ghz ot 40 idle до 75 градуса под натоварване.

За това не ми се спори вече кой и как бил прав и неправ пожелавам всичко добро на хората писали тук и въобще на всички.

Respect to your elders :punk.

мерси мерси :D

Agile процесора ми е amd 2000+ thorton. пуснал съм го на 2400мхц на 1.925В. температурите които държи са 26-28 в режим на покой, 30-32 в режим на чат, браузване и музика и 52-54 при пълно натоварване. интересното е че сега ми е стабилен процесора на тази честота. държал съм го така около 6 часа на large in place FFT. със предното ми охлаждане процесора не беше стабилен на тази честота при никакъво напрежение.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...