Jump to content
BulForum.com

Buy:Изгорели дъна и CPU-ta

Recommended Posts

Трябват ми изгорели дънни платки и ако имате изгорели процесори към тях.:) Трябват ми към 5-6 бройки.Изискването ми е дънните платки да са с цвят на PCB-то тъмно зелен/сини/червени.Може и да са без кондензаторите, но е желателно повечето от компонентите да са на дъното.Моля към предложенията си давайте и точен модел на дъно и евентуално pic/link.

Дъно с разпоени елементи - 2лв

Дъно без интервенции с поялник - 3лв

Процесор - 3лв.

Предлагайте.

Поздрави! :)

Амм първо да събера дънните платки, чак тогава ще гледам за порцесори, че идеята е да ги сложа по дънта.@kiro ще те имам в предвид. :)

Амм първо да събера дънните платки, чак тогава ще гледам за порцесори, че идеята е да ги сложа по дънта.@kiro ще те имам в предвид. :)

Малък.. като земеш процесори ми са обади искам и аз да ям курабийки :D :D

Мога и аз да ти дам 2 ама не стават на курабийки бтв .. ако не се сещаш кой сам .. аз съм човекът, на който си продаде Epox 8RDA+pro-то :D

Добре предлагайте сини и чевени.Тези разцветки ми трябват :)

а лилаво-синьо? ecs k7vta3 ver.6.0, не пали, външен вид: като чисто ново. цена 10 лв.

cpu cyrix p-120+ позлатен - 3 лв.

cpu от типа P-75 - 1-2 лв/бр.

GIGABYTE GA-8IPE1000-G. Не пали. Зеленикакво, обаче е с червени и оранжеви слотчета за паметта и IDE-то. Стойката на радиатора е жълта - абе общо взето е шаренко. Ако има6 интерес на ПМ.

Посочил съм какви цветове ми трябват и цените които давам!Трябват ми 5-6 от един и същи цвят(явно ще са сини) и поне 1 червенка ако се намери ще е идеално.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...