Mad^Jack Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Трябват ми изгорели дънни платки и ако имате изгорели процесори към тях. Трябват ми към 5-6 бройки.Изискването ми е дънните платки да са с цвят на PCB-то тъмно зелен/сини/червени.Може и да са без кондензаторите, но е желателно повечето от компонентите да са на дъното.Моля към предложенията си давайте и точен модел на дъно и евентуално pic/link. Дъно с разпоени елементи - 2лв Дъно без интервенции с поялник - 3лв Процесор - 3лв. Предлагайте. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Дюрон 950М Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Амм първо да събера дънните платки, чак тогава ще гледам за порцесори, че идеята е да ги сложа по дънта.@kiro ще те имам в предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Амм първо да събера дънните платки, чак тогава ще гледам за порцесори, че идеята е да ги сложа по дънта.@kiro ще те имам в предвид. Малък.. като земеш процесори ми са обади искам и аз да ям курабийки Мога и аз да ти дам 2 ама не стават на курабийки бтв .. ако не се сещаш кой сам .. аз съм човекът, на който си продаде Epox 8RDA+pro-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Celeron 300A Mhz Slot 1 (с лека интервенция може дори да се ползва). Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 MB Gigabyte 8PE800-L rev1.1 - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...?ProductID=1662 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Добре предлагайте сини и чевени.Тези разцветки ми трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Добре предлагайте сини и чевени.Тези разцветки ми трябват а лилаво-синьо? ecs k7vta3 ver.6.0, не пали, външен вид: като чисто ново. цена 10 лв. cpu cyrix p-120+ позлатен - 3 лв. cpu от типа P-75 - 1-2 лв/бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamm Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 GIGABYTE GA-8IPE1000-G. Не пали. Зеленикакво, обаче е с червени и оранжеви слотчета за паметта и IDE-то. Стойката на радиатора е жълта - абе общо взето е шаренко. Ако има6 интерес на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Цъкни един ПМ ако това те устройва. Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted January 27, 2006 Author Share Posted January 27, 2006 Посочил съм какви цветове ми трябват и цените които давам!Трябват ми 5-6 от един и същи цвят(явно ще са сини) и поне 1 червенка ако се намери ще е идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 Намерих си 3.Трябват ми поне още 4 сини.Моля ако имате нещо предлагайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Намерих си 3.Трябват ми поне още 4 сини.Моля ако имате нещо предлагайте. Има6 ги ! 5 лева на брой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 @asasas имаш ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.