Jump to content
BulForum.com

Продавам страхотни GSM !!!

Recommended Posts

Продавам 4 невероятни мобилни телефона на невероятни цени!!!!!!

Телефоните са внос от Англия и за това са на тази цена!

Държа да отбележа че са чисто нови - неупотребявани!!!

2 броя Nokia 8800 - цена 1100 лева

2 броя Nokia N92 - цена 1300 лева

ако имате интерес:

[email protected]

imam interes kum 8800-ta no trqbva da smukne6 malko ot cenata

6toto opredeleno ne si go zel na takava ot angliq :P da znam tuka kolko mu e cenata e v bg no vse pak zimam telefon za 1000lv koito e bez garanciq .....

ta vaprosa mi e po princip tuka komplekta varvi s 2 baterii pri tebe taka li e i izob6to kakvo ti vklu4va komplekta

razkodirani li sa telefonite ?

n92-to pi6e v harakteristikite i v internet 4e moje da primea digitalna televiziq tva 6te bude li vazmojno i v bg sled kato se vavede digitalnata televiziq ?

ako ima6 ICQ go ostavi posle da te namerq i da te pitam nqkoi raboti ako stignem do nqkva cena koqto i za dvamata da e dobra 6te go zema a ako ne smqta6 da namalq6 cenata uspeh v prodajbata

И аз съм заинтерисован:)Ако имаш ICq го дай да се разберем.Обаче цената ми се струва малко висока при положение че няма никаква гаранция а парите са си доста;)

pi4 predlojenieto mi e naistina seriozono zainteresovan sam ot 8800-ta

no 6te trqbva da promenim cenata 6toto v momenta moga da si q namera za 1000lv s garanciq taka 4e dai da korigirame tvoita i da q zimam :blink:

dai ICQ da se razberem ako naistina si seriozen prodava4

edit : pi4 kakvo trqbva da napravq za da me udostoi6 s 4esta da mi otgovori6 na postavenite ot men prosti4ki vaprosi ?

Телефоните не са кодирани!

Разберете ме че не съм 24 часа пред компютъра!Отговарям веднага щом мога!

Коментари относно цената моля на ПМ.

За сега официално цените остават същите!

Относно въпроса засягащ телевизията при Н92... съжалявам но не мога да отговоря на този въпрос...

позволявам си да се намеся в темата без интерес към купуване на стоките, само за да отговоря на зададения от злобил въпрос:

цифрова телевизия ще може да се гледа на мобилен телефон, когато се въведе 3G мрежата и услугите, а не когато се въведе ефирната цифрова телевизия(за второто скоро няма да стане в БГ). засега лиценз за 3G имат Мтел и Вивател, за Глобул не съм сигурен. Мтел са на етап бета-тест точно на цифровата телевизия, но няма определена цена за услугата и съответно е недостъпна за обикновени клиенти. Предполагам че ще е адски скъпо, ако не ти се вярва, сметни в момента от цената за трансфер на мегабайт(има си я в официалната ценова листа на Мтел) при скорост 64Кб/сек стрийминг видео в продължение на 1 час. 1 час=3600 сек => 3600 х 64 = 230400 => 230400 / 8 = 28800 килобайта или приблизително 28 мегабайта по 2 лева(цената е средна по спомени) = 56 лева/час.

дано поне малко съм помогнал и извинете за офтопика.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...