ludoto_mimi Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 РЕАЛНИ ВАТОВЕ 4 колони по 5w-8омови центар 8w - 8ома суббуфер - 20w - 10ома цена 80лева .. не мога да ви кажа точно модела не го знам още ако някой се интересува от модела да каже утре (днес де то вече стана утре ) ще проверя и ще му кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
aHuMaToP Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Кога ще можеш да дадеш повече информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 мда интерес има, но трябва и инфо за модела.....че повечето модели на съраунд Елит са Shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 Мен до колкото са ме информирали по вапроса(тои не е мои) е хубав за цената си и е от някакво двд за което са дадени около 300 лева преди по малко от година повече информация ще дам скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 аз не казвам че е боклук има много сностни Елит.....ако наистива е от тях парите са смешни..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 аз не казвам че е боклук има много сностни Елит.....ако наистива е от тях парите са смешни..... еми.. кво да ти кажа .. не е мой ... пак и вече имам 1 желаещ така че ако ти хареса ще се налойи да дадеш повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 хм. Явно сме колеги...но все пак за повече пари ми трябва модела все пак.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 хм. Явно сме колеги...но все пак за повече пари ми трябва модела все пак.... Ми .. питах го пича .. дори аз го огледах никаде не пише модел много странно те са от някво двд както казах и тои го е продал сигорно на него е тряяло да пише модела .. ако искаш може да го видиш сори ама .. само с това мога да помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huan Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Hubavo e da utochnish che stava vupros nai veroqtno samo za kolonite bez da ima vgraden usilvatel vutre. Poneje baq hora tuk sigurno ne predpolagat tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Hubavo e da utochnish che stava vupros nai veroqtno samo za kolonite bez da ima vgraden usilvatel vutre. Poneje baq hora tuk sigurno ne predpolagat tova. Не виждам защо не трябва да има усилвател. Спокойно събвуфера може да е активен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Да така е само колони са и се оказа че са от 2 двд-та .. малките са по 15вата 4 ома буфера е елит моа да ви дам моделите DTH757P е буфера HJ-318 са колоните .. и точно за това пича им иска повече пари щото виле по мошни .. тоест ся цената им скача на 100лева .. сори че ви казах че са 80лева ама не зависи от мен казвам каквото ми кажат .. е ако имате желание пишете .. според мен си заслужават Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 takiva neshta na toq i na onq ... s po 10 posta dokat se utochni infoto za produkta ebati prodajbite,pone dai snimki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.