Jump to content
BulForum.com

sell: Nokia N-GAGE QD

Recommended Posts

Продава се горепосочения телефон. Състоянието му е отлично, без никакви забележки. Телефона е на един приятел. Ако някой се интересува да ми пише PM.

Цена: 300лв

дай някакво предложение, но да е реално и съобразено с това че телефона е чисто нов във всяко отношение. кажи колко си готов да дадеш и може и да се разберете. аз по принцип не много на ясно колко трябва да струва но това което разбрах е че тоя телефон рядко се среща в българия.

Аз имах интерес,но тази цена.Приятел,чисто нов е 266 лв,недей да заблуждаваш така хората.

Sorry за offtopic-а,но този линк доказва всичко---> http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=568&sub=shop

kato se zamisla i stigna do izvoda 4e nqma nito mp3 nito radio davam 100lv ako eek se otkaje slu4aino :)

ама само ти си мислиш че няма мп3 :). като има оперативна система можеш да качваш програми и за мп3 и за всичко. сори за офа.

ама само ти си мислиш че няма мп3 :). като има оперативна система можеш да качваш програми и за мп3 и за всичко. сори за офа.

To moje ama za tova se pla6ta dopulnitelno !

Moqta oferta - 120lw

To moje ama za tova se pla6ta dopulnitelno !

Moqta oferta - 120lw

sorry za off

kak moje si mislish 4e se plasta software ili kvot i da bilo za samrtphonite kato si4ko go ima free i s cracks

li4no az imam okolo 2gb za tqh soft i igri samo

oste vednah soory za off ama ne se sdrajah

Все пак искаш пари и то не малко, би ли казал какво има към телефона и с каква ММС карта е?

Защото ако е с 512МВ цената ще ти е реална и няма да ти спамят в темата ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...