Jump to content
BulForum.com

Продавам HDD 30 GB

Recommended Posts

Слимка, със 654 кб лоши сектори - 15 лв

Ползвам го главно за дискетка, но си взех по-голям, а и на този не ми се занимава да му пускам програми за възтановяване на сектори, а и не съм сигурен дали ще се оправи напълно. Не е препоръчително да се ползва за системен диск.

30017420 KB total disk space.

20 KB in 1 files.

4 KB in 9 indexes.

652 KB in bad sectors.

66904 KB in use by the system.

65536 KB occupied by the log file.

29949840 KB available on disk.

Слимка, със 654 кб лоши сектори

652 KB in bad sectors.

Ако можеш снимка да дадеш и ме интересува дали е шумен харда .

Слимка, със 654 кб лоши сектори - 15 лв

Ползвам го главно за дискетка, но си взех по-голям, а и на този не ми се занимава да му пускам програми за възтановяване на сектори, а и не съм сигурен дали ще се оправи напълно. Не е препоръчително да се ползва за системен диск.

30017420 KB total disk space.

20 KB in 1 files.

4 KB in 9 indexes.

652 KB in bad sectors.

66904 KB in use by the system.

65536 KB occupied by the log file.

29949840 KB available on disk.

и аз го искам ако съгласен изпрати ми пм важно да не е паднал затова има лоши сектори

ако може да напишеш серийния номер :)

в случай че някой се опита да го продава ако "оправи" лошите сектори ;)

Ами диска отиде при Мidex за 20 лв - не смятам, че е човек, който би тръгнал да прави такова нещо :huh:

close topic

ако може да напишеш серийния номер :)

в случай че някой се опита да го продава ако "оправи" лошите сектори ;)

Май досега за толкова години не ми се е случвало да взема нещо, само за да го препродам... :P ...обикновено купувам за себе си или за мой близък.....и като остана малко свободен сигурно ще се опитам да му оправя или поне да му изолирам лошите сектори, но щом искаш серийния - ето: E107NWQE :)

Едит: @nonsan, JIS като го е писал, не е знаел кой е купил диска иначе не би казал това, защото е готин. :punk JIS, сега искам от тебе да постнеш серийния на оная перка с радиатора дето навремето взе от мен, че ако вземеш да тръгнеш да я препродаваш... :laughing: :D

Midex,

не вярвам някои да се съмнявали в теб.

А това:

но щом искаш серийния - ето: E107NWQE

си внася РЕСПЕКТ и УВАЖЕНИЕ!

А лично за мен е важно,юзерите да знаят за коректните хора!

Нямам в предвид JIS(абсолютно коректен).

Всичко ДОБРО!

Съжалявам ако се приеме за ОФФ!

spored men v tozi forum nikoi na nikoi ne mu puka za vsiakakvi pravil,ta kamo li za sespekt i uvajenie

po gore biah pisal 4e kupuvam diska,no iavno po izgodnio e da se prodava na tumno ,nezavisimo 4e e obiavena tema

moga samo edno da kaja FUCK OFF

spored men tova e ne4esto spriamo vsi4ki a niakoi 6te govori za respekt i uvajenie-ai siktir

men li4no me boli onaia rabota za kup4inata jeliazo nare4ena disk koito "se prodava6e" v tazi tema,iskam samo da si izkaja li4noto mnenie 4e v tozi forum ne6to ne e nared,ama kato gledam po skoro pri4inata e vuv suznanieto na horata koito "prodavat"

С риск да си навлека гнева на някой модератор ще Ви обърна внимание на неуместното използване на чуждици, respect = уважение, така че това повторение дразни! Поне мен ако не някой друг ;)

RESPECT

[ri'spekt]

I. 1. почит, уважение, зачитане, внимание

spored men v tozi forum nikoi na nikoi ne mu puka za vsiakakvi pravil,ta kamo li za sespekt i uvajenie

po gore biah pisal 4e kupuvam diska,no iavno po izgodnio e da se prodava na tumno ,nezavisimo 4e e obiavena tema

moga samo edno da kaja FUCK OFF

spored men tova e ne4esto spriamo vsi4ki a niakoi 6te govori za respekt i uvajenie-ai siktir

men li4no me boli onaia rabota za kup4inata jeliazo nare4ena disk koito "se prodava6e" v tazi tema,iskam samo da si izkaja li4noto mnenie 4e v tozi forum ne6to ne e nared,ama kato gledam po skoro pri4inata e vuv suznanieto na horata koito "prodavat"

Получих оферта от Midex още преди да се уговоря с който и да е, никъде не съм казвал, че първия казал че ще го вземе, ще му го продам, нито нещо подобно е оказано в правилата.Да не говорим, че ми предлага сума над тази, която искам. Какво нередно виждаш ?

П.С.

Нека наистина вече някой да затвори темата.

Едит:

Да, но не съм обявявал търг.В случай, че беше търг, щях аз да съм този, който постъпва некоректно - но ситуацията е друга.

Мда но никой не е знаел за тази сума. Прилича на скрит търг. Аз например бих отделил 25 лева за този хард ако знаех че някой преди мен е предложил 20. Вече няколко пъти се случва това.

Моля в правилата да се добавят някои уточнения, например да се съобщава ако има ПМ със цена от кой е цената.

Съжалявам за неуместният ми коментар ако наистина е неуместен.

nujno li e da sporite za takiva neshta kato tova koi purvi e pisal 4e iska da zakupi dadena stoka. v kraina smetka prodava4a vzima reshenieto dali shte go dade na daden 4ovek. zatova prodava4ite pishat iz temite "zapazen za ...." tova malko ili mnogo podskazva 4e tozi 4ovek purvi shte vidi stokata i ako toi ne q iska shte bude izbran drug po izbor na prodavashtiq. kogato prodavate vav forum imaite napredvid 4e ima neshto nare4no li4no suobshtenie (PM) - ne mislq 4e tova trqbva da se tulkuva kato prodajba na tumno.

P.S. izvinete za latinicata no me murzi da smenqm ezika.

P.S. Az se poznavam lichno s n00kie i garantiram 4e ne e izmamnik ili prodava4 na tumno.

Наистина, мисля че темата отдавна трябва да се затвори. Само да внеса пояснение преди да я затворят - често предпочитам след видяна обява за продажба да пусна РМ до продавача с някои въпроси, отнносно стоката или направо с оферта. Когато аз съм продавал мои неща, голяма част от купувачите процедират по същия начин, което е практика в този тип продажби.

В случая след офертата за продажба на диска на N00KiE, която не е оформена като търг, видях само поста на emilos, който не му предлага нищо, а само пита харда дали е шумен. Пуснах РМ до N00KiE в който му писах, че ако не го е обещал на някого му предлагам 20 лв.

След това се появиха останалите постове в темата. След като не е търг и никой не е предложил нещо конкретно, не виждам какво лошо има да му пусна РМ с оферта... ;)

Наистина е време за затваряне.

Сори за офа, ама не се стърпях.

N00KiE и Midex - какво се вързвате?

Ако аз продавам нещо, мисля че имам право да го продам на който си искам. Мога да откажа продажба, защото клиента не ми е симпатичен или се държи нахално. Давам го просто като пример. Това престъпление ли е?

Мога да го дам за 5 лв. по-малко на Х защото ми е приятел и се знаем от 10 години и ми го е поискал. Тогава другите да се сърдят ли? Или пък го продам на някой с предимство, защото той ми е намерил нещо, което на мен ми трябва. Въобще тук няма място за сръдня.

Друг въпрос е, ако е бил запазен за някой и после е продаден на друг. Това вече си е тотално некоректно. Но в тази тема не видях такова нещо.

Извинете за офа и приятна търговия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...