Jump to content
BulForum.com

Продавам Цифров фотоапарат

Recommended Posts

Продавам ето този апарат :

Ricoh Caplio R1V

Апарата е черния вариант, абсолютно нов, внесен е от Щатите, като новогодишен подарък :)

Няма гаранция за България, но аз лично ще дам 3-4месеца писмена гаранция ;)

Цена 410Лв.

Искам да видя снимка направена с този фотоапарат.

Клипа пише само, че е 320х240, но в спецификациите не пише в какъв формат е - QuickTime или MPEG?

Бих те помолил и аз за една снимка.

Заинтересуван съм от апарата , някъкъв коментар по цената, ето ти маил [email protected]

какво включва комплектовката? памети, батерии, зарядни, екстри?

Ами пълен комплект е : батерии 2бр maxell alcaline. СД карта 64мб ( давам я бонус към апарата) кабели за ТВ и USB кабел за компютър. Връзка за ръка. Диск с драйвери, книжки и кутия.

Довечера ще го снимам и ще пратя на всички проявили интерес.

Ами пълен комплект е : батерии 2бр maxell alcaline. СД карта 64мб ( давам я бонус към апарата) кабели за ТВ и USB кабел за компютър. Връзка за ръка. Диск с драйвери, книжки и кутия.

Довечера ще го снимам и ще пратя на всички проявили интерес.

Ами не е лошо да има актуална снимка на апарата, но аз лично повече държа да видя снимка направена от самия апарат. Ако не можеш да осигуриш такава, ти предлагам да дойдеш с апарата - слагаме моя памет и батерии, за да не разпечатваш оригиналните, правим 5-6 снимки, прехвърляме на компа през четец за SD и го качваме някъде в нета. За 15 мин. работа е. От комплектацията на апарата трябва само самия апарат - нито кабел, нито батерии, нито памет. Аз си осигурявам всичко нужно за да видя снимки от апарата. Ако се откажа да го вземам, ползата за теб е, че ще качим снимките да ги гледат и други заинтересувани.

Ами не е лошо да има актуална снимка на апарата, но аз лично повече държа да видя снимка направена от самия апарат. Ако не можеш да осигуриш такава, ти предлагам да дойдеш с апарата - слагаме моя памет и батерии, за да не разпечатваш оригиналните, правим 5-6 снимки, прехвърляме на компа през четец за SD и го качваме някъде в нета. За 15 мин. работа е. От комплектацията на апарата трябва само самия апарат - нито кабел, нито батерии, нито памет. Аз си осигурявам всичко нужно за да видя снимки от апарата. Ако се откажа да го вземам, ползата за теб е, че ще качим снимките да ги гледат и други заинтересувани.

ок съгласен съм дай да се разберем , къде да дойда може и на ПМ

Резултати:

Всички снимки са правени на светкавица на изцяло автоматични настройки.

Първата снимка е правена на ISO100, всички следващи - на Auto.

Самите снимки:

R0010011.JPG - ISO100

R0010012.JPG

R0010014.JPG

R0010016.JPG - без зум

R0010017.JPG - пълен оптичен зум

R0010018.JPG

R0010019.JPG

Има липсващи номера - снимките не са подбирани по качество, просто имаше повторение на идентични кадри.

Ето и снимка на самия апарат:

102_7341.JPG

Дано съм бил полезен. :)

ЕДИТ: Нямаше време и е снимано много малко и само на една резолюция. За повече проби наистина нямаше време, но и това мисля че е достатъчно за най-обща представа.

Интересуваш ли се от замяна с доплащане от моя страна. Имам едино НР 307.

Дал съм ти на ПМ телефона ми или скайп.

Интересува ме бартер само за по-големи модели.

Намалявам цената на 399лв!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...