Jump to content
BulForum.com

Sell:Клавиатура на търг

Recommended Posts

Ето я клавиатурата:

hpim81210td.th.jpghpim81228vo.th.jpghpim81238vn.th.jpghpim81257fe.th.jpg

Представлява гравиан плексиглас и отгоре листовете на клавиатурата.Няма копчета в традиционният смисъл на думата :bgrin:.Диодите ще са покрити със мека сребърна лента да не се виждат. При по-сериозни предложения мога да сменя да свети всичко по избор на клиена :) Клавиатурата не става много много за игри.

Край на търга: 24:00 часа 05.01.2006 (четвъртък)

Начална цена: 15лв

Крайна цена: 29лв

Блиц цена: 35лв

Стъпка: 2лв

Наддаване само в темата!

Edit: http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=68497 вижте тук е по-подробно всичко :)

Олеее яко майна, и аз може да се включа, ама поясни и за другите, поне нормално ли се пише? Не ми изглежда въобще удобна, за игра добре, ама поне за писане става ли? :blink: Не ми изглежда въобще удобна :huh: Повече за красота и гъзария отколкото дори да става за писане? Смисъл поне малко трябва да върши няква работа? Но иначе, много добре измиследно, БРАВО ;) :beerchug

Да за писане/чат няма проблеми.Само се гали по копчетата.Дори и да се натиска 3-те листа доста омекотяват и е мн приятно да се пише на нея, след като се свикне.Space представлява само една точка, но с това се свиква бързо. :) Едно пояснение което забравих. Диодите се вързват към захранването на пц-то та трябва да прекарате второто кабелче през дупчиците отзад за да влезне вътре в кутията.

Един лек коментар по темата. Понеже присъствах лично по време на направата на ТУЙ ЧУДО - само да спомена че е великолепно и си струва. Дори бих казал че 20-30 лв. са нищожна цена ако се погледнат нещата от към творческата им страна. Леле мале малкия направо е гений. Евала на момчета кат него. Заснес целия процес с камерата а отделни кадри и снимки може да видите към линка , който съм посочил по-долу. Катекорията е "да побачкаме на място" - снимки 7,8,9,10,11,12.

--"Mad^Jack" , защо не пуснеш на търг всичките си творения ?!?!?.

---LINK---

Моля ако нямате конкретно предолжение или сериозен въпрос да не пишите в тази тема. Разгледайте темата за моддинг във форума или линка,който съм дал в началото.Там мисля че има отговор на всичките ви въпроси.Ако имате някакви въпроси в 2-те теми за моддинг или ПМ.

Поздрваи :)

Заинересуван съм.Ако можеш дай снимки горе одесно по-близък план.Също проблем ли ще е да замениш диодите със сини?

Мода е супер просто ! respect !

pict22698qf.th.jpgpict22683tr.th.jpg

Ето снимка в по-близък план и на светло.@Shadenfroh мога да ги сменя диодите сини или какъвто цвят си изберете, но в първият пост съм писал само при по-сериозни предолжения.В смисъл за под 20 лв няма да се хвана да си играя да сменям диоди и да запоявам жици. :)

Поздрави. :) иии ЧНГ :D

взех клавитурата наистина маниакално произвение......взех я с цел подарък на малко хлапе....но на него нещо не му допадна......така че си остава за мен, но едва ли

е я ползвм много.....ако.....някой.....я.....иска.....ще.....му....е......дам

цена 15 лева....

а към изобретателя чест и почтания...... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...