Jump to content
BulForum.com

Сребърна щипка за пари

Recommended Posts

на джумаята, магазина който е до този с обувките, пада му се отляво ;-)

вървиш от малката главна към бинго

и завърташ по джумаята и ти се пада от ляво магазина

забравих точно как му е името но след 2 часа ще ти напиша

там гледах такива

на джумаята, магазина който е до този с обувките, пада му се отляво ;-)

вървиш от малката главна към бинго

и завърташ по джумаята и ти се пада от ляво магазина

забравих точно как му е името но след 2 часа ще ти напиша

там гледах такива

aa ni6to ne razbrax 4esno kazano ako kaje6 malko po-to4no 6te sam ti mnogo blagodaren :blink:

А да не би да удряш на камък защото такива щипки не съществуват??? помислих си го защото среброто е пластичен метал и лесно се огъва а подобна щипка трябва да е стоманизирана пластина поне според мен--ама незнам ... просто исках да помогна да не търсите напразно ако не сте сигурни

П-П парите ти добре си стоят и под шапката доколкото виждам --или вече се препълни? :D

А да не би да удряш на камък защото такива щипки не съществуват??? помислих си го защото среброто е пластичен метал и лесно се огъва а подобна щипка трябва да е стоманизирана пластина поне според мен--ама незнам ... просто исках да помогна да не търсите напразно ако не сте сигурни

П-П парите ти добре си стоят и под шапката доколкото виждам --или вече се препълни? :D

ima takiva 6tipki barka6 se

Такава щипка има в халите днес ми казаха. Утре ще отида да си купя. Старата стана малка. :pirate

kade to4no v xalite ?

ina4e mestoto na trifo go vidqx ama 6tipkata e mnogo malka marka joop ili loop ne6to ot toq sort be6e a i cenata i be6e 55lv... imalo predi i na bulgari ama bili svar6ili

ei sq bqx v xalite tam takiva 6tipki nqma obikolix nasqkade kadeto prodava takiva junjuriiki samo na 1 mesto kaza 4e sa imali no 6te ima pak sled nova godina i ostava samo mestoto kadeto kaza trifo ama spored men onaq ne stava 6toto e prekaleno malka demek ne moje da sloji6 baq pari v neq

Аз не се сещам в плд къде има подобни работи, но знам в сф къде има.Сега дали е сребърна не знам , но са дънфил и дюпонт и съм сигурен , че ще ти харесат.Предполагам , че щом търсиш сребърна си готов да дадеш повече пари, но искам да те предупредя , че онези са над 120лв , а съм виждал и за 400....

Аз лично имам нож,който е щипка за пари и е Еди Бауер и е много стилен, само че заплатих 65 долара за него...предполагам че тук /Бг/ би струвал много повече, защото тук на всичко надуват цените...

Иначе за подобна щипка за тр да е полирана защото среброто мн лесно се окислява и потъмнява...Но можеш да намериш нещо мн по-добро от сребърата...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...