Grosmaster Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Ако някой има такова нещо, или знае къде се продава нека пише. Целия град съм обиколил и никъде няма Ето за това става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 v nqkva bijoteriq predpolagam 6te ti napravqt sre6tu opredelena suma proveri tam ina4e i men me interesuva ako nqkoi znae kade se prodavat takiva ot toq model dori i da ne sa srebarni Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 на джумаята, магазина който е до този с обувките, пада му се отляво ;-) вървиш от малката главна към бинго и завърташ по джумаята и ти се пада от ляво магазина забравих точно как му е името но след 2 часа ще ти напиша там гледах такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 Минах през няколко магазина но удрях на камък. А иначе преди 2г. ми подариха обикновенна щипка, също е яка, ама искам сега да е сребърна Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 на джумаята, магазина който е до този с обувките, пада му се отляво ;-)вървиш от малката главна към бинго и завърташ по джумаята и ти се пада от ляво магазина забравих точно как му е името но след 2 часа ще ти напиша там гледах такива aa ni6to ne razbrax 4esno kazano ako kaje6 malko po-to4no 6te sam ti mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 trifo , хайде провери и ако има пиши тук в темата. Може и цени да дадеш, защото не съм само аз мераклия за такава щипка Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 А да не би да удряш на камък защото такива щипки не съществуват??? помислих си го защото среброто е пластичен метал и лесно се огъва а подобна щипка трябва да е стоманизирана пластина поне според мен--ама незнам ... просто исках да помогна да не търсите напразно ако не сте сигурни П-П парите ти добре си стоят и под шапката доколкото виждам --или вече се препълни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 Такива щипки има златни, сребърни ....... тн. Ето ти конкретно за сребърна да видиш ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Такава щипка има в халите днес ми казаха. Утре ще отида да си купя. Старата стана малка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 А да не би да удряш на камък защото такива щипки не съществуват??? помислих си го защото среброто е пластичен метал и лесно се огъва а подобна щипка трябва да е стоманизирана пластина поне според мен--ама незнам ... просто исках да помогна да не търсите напразно ако не сте сигурни П-П парите ти добре си стоят и под шапката доколкото виждам --или вече се препълни? ima takiva 6tipki barka6 se Такава щипка има в халите днес ми казаха. Утре ще отида да си купя. Старата стана малка. kade to4no v xalite ? ina4e mestoto na trifo go vidqx ama 6tipkata e mnogo malka marka joop ili loop ne6to ot toq sort be6e a i cenata i be6e 55lv... imalo predi i na bulgari ama bili svar6ili Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 ei sq bqx v xalite tam takiva 6tipki nqma obikolix nasqkade kadeto prodava takiva junjuriiki samo na 1 mesto kaza 4e sa imali no 6te ima pak sled nova godina i ostava samo mestoto kadeto kaza trifo ama spored men onaq ne stava 6toto e prekaleno malka demek ne moje da sloji6 baq pari v neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Вчера видях такава щипка /16лв./ в Технополис. Точно в средата на магазина има щанд за сувенири. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 29, 2005 Author Share Posted December 29, 2005 А дали е била сребърна за 16лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Аз не се сещам в плд къде има подобни работи, но знам в сф къде има.Сега дали е сребърна не знам , но са дънфил и дюпонт и съм сигурен , че ще ти харесат.Предполагам , че щом търсиш сребърна си готов да дадеш повече пари, но искам да те предупредя , че онези са над 120лв , а съм виждал и за 400.... Аз лично имам нож,който е щипка за пари и е Еди Бауер и е много стилен, само че заплатих 65 долара за него...предполагам че тук /Бг/ би струвал много повече, защото тук на всичко надуват цените... Иначе за подобна щипка за тр да е полирана защото среброто мн лесно се окислява и потъмнява...Но можеш да намериш нещо мн по-добро от сребърата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.