Midex Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Немски са и са чисто нови, с пластмасови бутони (20 бр.) - навремето ги бях поръчал да ми ги донесат, но нещата се промениха и дори не са пробвани, а само прашасват в един шкаф. Номерът който пише отдолу е 10 1/2, което май беше нещо от рода 42-43. Моделът е Leon Super - снимка нямам, търсих но намерих само тази страница - най приличат на този модел, само дето са с пластмасови бутони и са повече на брой. Цената е 10 лв., защото започнах да се освобождавам от всичко ненужно вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Купувам ги ,ако наистина не е ритано с тях и отговарят на 42 номер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 10 1/2 е към 44.5-45ти номер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 20, 2005 Author Share Posted December 20, 2005 10 1/2 е към 44.5-45ти номер... Тъй ще да е....гледах една таблица кой номер на кой отговаря, ама сега намерих и тази - тука пък друго пишат....значи поправка - номерът е 44-45. Аз нося 43-44...ще взема да ги пробвам да видя стават ли ми и ще преценя всъщност кой номер са (ще го едитна тука). Едит: Премерих ги - Нося 43.5-44 и ми бяха съвсем точни. Нямам представа този тип обувки разтягат ли се като другите с времето, но ме съмнява защото кожата изглежда доста здрава. @kiro, sorry....не са слагани дори, но номерът е различен. Едит2: Понеже ми писаха доста хора май не съм се изразил точно в предишния пост - нямам 20 бр., а само един - 20 бр. са бутоните отдолу. Тъй като искам да съм коректен - карам по реда на пристигане на РМ-те. На двама не им пасна номера, трети е El_Magicooo, който засега ме увери, че утре ще ги вземе без значение от номера, ако се откаже после са Doss, DenisBeljata, merylyn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Тъй ще да е....гледах една таблица кой номер на кой отговаря, ама сега намерих и тази - тука пък друго пишат....значи поправка - номерът е 44-45. Аз нося 43-44...ще взема да ги пробвам да видя стават ли ми и ще преценя всъщност кой номер са (ще го едитна тука). @kiro, sorry....не са слагани дори, но номерът е различен. Мамкаму защо винаги много трудно си намирам хубави калеври За съжаление нося 11 - 11 1/2 (45 - 46) иначе за 10 лв. чистак нови за тренирвка ще са ми идеални. Ще питам някой от отбора като почнем тренировки, но това ще е чак на 3ти януари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 vzemam gi ima6 pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Пускам нов пост, понеже започнаха да идват доста РМ-и с предложения....не съм и предполагал, че ще има толкова голям интерес. Doss и merylyn ми предлагат 15 лв. ; BapBapuHaT - 20 лв. Разберете ме правилно - нарочно не обявих търг, а съм сложил фиксирана ниска цена (горе съм обяснил защо). Познавам се с доста хора от форума и всички ме знаят като точен човек - искам да продължават да ме знаят като такъв. Именно затова утре съм обещал на първия по реда на РМ-ите (El_Magicooo) да му ги дам за 10 лв., ако не дойде на срещата тогава ще ги дам да друг. Може да изглеждам в очите на някой като задръстен, но съм си такъв....държа си на обещанията. П.П. Само не разбрах защо ми се накараха в темата "Warez Football", понеже исках да зарадвам някой с маркови обувки за 10 лв., а там ме изкараха все едно, че съм няк'ъв търгаш дето се чуди как да спечели повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 mnogo pravilno stiskam ti ryka..... 4est i po4etaniq..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Из магазините в Пловдив предполагам, че ги има. Само за инфо на каква цена са там горе-долу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No7Human Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Постъпил си мно хубаво не се ядосваи и само така Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Magicooo Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Пускам нов пост, понеже започнаха да идват доста РМ-и с предложения....не съм и предполагал, че ще има толкова голям интерес. Doss и merylyn ми предлагат 15 лв. ; BapBapuHaT - 20 лв. Разберете ме правилно - нарочно не обявих търг, а съм сложил фиксирана ниска цена (горе съм обяснил защо). Познавам се с доста хора от форума и всички ме знаят като точен човек - искам да продължават да ме знаят като такъв. Именно затова утре съм обещал на първия по реда на РМ-ите (El_Magicooo) да му ги дам за 10 лв., ако не дойде на срещата тогава ще ги дам да друг. Може да изглеждам в очите на някой като задръстен, но съм си такъв....държа си на обещанията. П.П. Само не разбрах защо ми се накараха в темата "Warez Football", понеже исках да зарадвам някой с маркови обувки за 10 лв., а там ме изкараха все едно, че съм няк'ъв търгаш дето се чуди как да спечели повече... Срещата за утре остава - ще Ви чакам както се бяхме разбрали - писал съм Ви PM !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Обувките отиват при следващия който е наред (Doss). А El_Magicooo няма да ги получи, защото преди малко получих един РМ от човек, който го познава лично и ми даде конкретни примери за това как няколко пъти вече El_Magicooo купува евтини стоки от форума и ги препродава на доста по-високи цени. Не че много ми пука какво ще прави след като ги вземе, но някакси не е честно - мислех, че ще ги вземе човек, на който наистина му трябват. Преди време бях пуснал една тема, че си подарявам стария хладилник, защото току що си бях купил нов, та ако някой има нужда, а няма пари поне да му свърши работа без да се харчи. Взе го ivoru и след време гледам пуснал тази тема за продажба на хладилника. Все ми беше тая, но ми стана неприятно, защото и той можеше да зарадва някой в нужда. Тъй че не ми се ще утре да видя отново "Продавам футболни обувки Пума за 40 лв." П.П. @kiro, относно РМ-а, който ми пусна - така е, ти беше преди тях, но по-горе в темата беше писал, че ще ги вземеш само ако "отговарят на 42 номер!". А те са 44-ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 ЛоЛ много си спокоен. Аз ако съм на теб и някой така ми препродава нещата, че и то в същия форум даже направо...Всъщност не знам какво ще направя, но наистина си прекалено спокоен. Такъв е българина, само ще ви кажа, че такова нещо не би се случило в по-напреднала държава. И бтв ако наистина ще даряваш нещо такова, по-добре го дари в някой дом за бездомни или сираци или нещо такова. Там поне по-може да си сигурен, че ще се използва по предназначение. А колкото до обувките, ако стигне до мен бих си ги взел ей така, за да се кефя, че имам оригинални обувки Малко големи ми идват Иначе вече си имам оригинална топка вкъщи, 100% същата е като топките в Англия, само дето е с емблемата на Найк от едната страна, а от другата страна с емблемата на Манчестър. Фен съм, но прекалено ги ценя тия неща, за да ги ползвам сериозно Иначе офертата е добра, евала на такива хора като тебе. Ако ги имаше в повече страната щеше да е на друг хал Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Magicooo Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Обувките отиват при следващия който е наред (Doss). А El_Magicooo няма да ги получи, защото преди малко получих един РМ от човек, който го познава лично и ми даде конкретни примери за това как няколко пъти вече El_Magicooo купува евтини стоки от форума и ги препродава на доста по-високи цени. Не че много ми пука какво ще прави след като ги вземе, но някакси не е честно - мислех, че ще ги вземе човек, на който наистина му трябват. Преди време бях пуснал една тема, че си подарявам стария хладилник, защото току що си бях купил нов, та ако някой има нужда, а няма пари поне да му свърши работа без да се харчи. Взе го ivoru и след време гледам пуснал тази тема за продажба на хладилника. Все ми беше тая, но ми стана неприятно, защото и той можеше да зарадва някой в нужда. Тъй че не ми се ще утре да видя отново "Продавам футболни обувки Пума за 40 лв." П.П. @kiro, относно РМ-а, който ми пусна - така е, ти беше преди тях, но по-горе в темата беше писал, че ще ги вземеш само ако "отговарят на 42 номер!". А те са 44-ти. Така...става интересно... Само едно ще Ви помоля - нека този човек,който ги говори тези неща да се опита да Ви ги докаже с факти от който и да е форум и да Ви прати за да ги покажете пред целия форум тук!!!Тогава ще се разбере дали това е истина или не е!!! Аз смея да твърдя,че НИКОГА до сега не съм правил такова нещо - нека този,който Ви е казал обратното да го докаже!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2005 Author Share Posted December 22, 2005 Продадени! Затворете темата. @El_Magicooo, далеч съм от мисълта да изнасям във форума това и онова, още повече имена. Приеми, че съм си сменил решението в последния момент. Едит: Излишно е, смятам темата за приключена. А и не съм толкова наивен да вярвам на един гол РМ от човек, когото не познавам - потърсих и сверих нещата, които той ми писа за нашия форум и раздела "купувам/продавам" от форума на 'дата'-та - наистина фигурират такива стоки и цени, за които е писал. Не те познавам и не те обвинявам в нищо, просто смених купувача (когото също не познавам) по собствено усмотрение. Ако съм те засегнал с нещо, извинявай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Magicooo Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Продадени! Затворете темата. @El_Magicooo, далеч съм от мисълта да изнасям във форума това и онова, още повече имена. Приеми, че съм си сменил решението в последния момент. Да сте жив и здрав!Айде само ми пратете на PM някакъв Ваш телефон,за да Ви звънна и да Ви задам 1 въпрос - само това искам от Вас - ще Ви видя колко сте лоялен наистина... P.S. : Нека този,който е взел тези чудесни футболни обувки да тренира с тях със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.