Jump to content
BulForum.com

Продавам нови оригинални футболни обувки

Recommended Posts

Немски са и са чисто нови, с пластмасови бутони (20 бр.) - навремето ги бях поръчал да ми ги донесат, но нещата се промениха и дори не са пробвани, а само прашасват в един шкаф. Номерът който пише отдолу е 10 1/2, което май беше нещо от рода 42-43. Моделът е Leon Super - снимка нямам, търсих но намерих само тази страница - най приличат на този модел, само дето са с пластмасови бутони и са повече на брой. Цената е 10 лв., защото започнах да се освобождавам от всичко ненужно вкъщи. :)

10 1/2 е към 44.5-45ти номер...

Тъй ще да е....гледах една таблица кой номер на кой отговаря, ама сега намерих и тази - тука пък друго пишат....значи поправка - номерът е 44-45. Аз нося 43-44...ще взема да ги пробвам да видя стават ли ми и ще преценя всъщност кой номер са (ще го едитна тука).

Едит: Премерих ги - Нося 43.5-44 и ми бяха съвсем точни. Нямам представа този тип обувки разтягат ли се като другите с времето, но ме съмнява защото кожата изглежда доста здрава.

@kiro, sorry....не са слагани дори, но номерът е различен. ;)

Едит2: Понеже ми писаха доста хора май не съм се изразил точно в предишния пост - нямам 20 бр., а само един - 20 бр. са бутоните отдолу. :) Тъй като искам да съм коректен - карам по реда на пристигане на РМ-те. На двама не им пасна номера, трети е El_Magicooo, който засега ме увери, че утре ще ги вземе без значение от номера, ако се откаже после са Doss, DenisBeljata, merylyn... ;)

Тъй ще да е....гледах една таблица кой номер на кой отговаря, ама сега намерих и тази - тука пък друго пишат....значи поправка - номерът е 44-45. Аз нося 43-44...ще взема да ги пробвам да видя стават ли ми и ще преценя всъщност кой номер са (ще го едитна тука).

@kiro, sorry....не са слагани дори, но номерът е различен. ;)

Мамкаму защо винаги много трудно си намирам хубави калеври :( За съжаление нося 11 - 11 1/2 (45 - 46) иначе за 10 лв. чистак нови за тренирвка ще са ми идеални. Ще питам някой от отбора като почнем тренировки, но това ще е чак на 3ти януари

Пускам нов пост, понеже започнаха да идват доста РМ-и с предложения....не съм и предполагал, че ще има толкова голям интерес. :blink:

Doss и merylyn ми предлагат 15 лв. ; BapBapuHaT - 20 лв. Разберете ме правилно - нарочно не обявих търг, а съм сложил фиксирана ниска цена (горе съм обяснил защо). Познавам се с доста хора от форума и всички ме знаят като точен човек - искам да продължават да ме знаят като такъв. Именно затова утре съм обещал на първия по реда на РМ-ите (El_Magicooo) да му ги дам за 10 лв., ако не дойде на срещата тогава ще ги дам да друг. Може да изглеждам в очите на някой като задръстен, но съм си такъв....държа си на обещанията. :)

П.П. Само не разбрах защо ми се накараха в темата "Warez Football", понеже исках да зарадвам някой с маркови обувки за 10 лв., а там ме изкараха все едно, че съм няк'ъв търгаш дето се чуди как да спечели повече... :confused

Пускам нов пост, понеже започнаха да идват доста РМ-и с предложения....не съм и предполагал, че ще има толкова голям интерес. :blink:

Doss и merylyn ми предлагат 15 лв. ; BapBapuHaT - 20 лв. Разберете ме правилно - нарочно не обявих търг, а съм сложил фиксирана ниска цена (горе съм обяснил защо). Познавам се с доста хора от форума и всички ме знаят като точен човек - искам да продължават да ме знаят като такъв. Именно затова утре съм обещал на първия по реда на РМ-ите (El_Magicooo) да му ги дам за 10 лв., ако не дойде на срещата тогава ще ги дам да друг. Може да изглеждам в очите на някой като задръстен, но съм си такъв....държа си на обещанията. :)

П.П. Само не разбрах защо ми се накараха в темата "Warez Football", понеже исках да зарадвам някой с маркови обувки за 10 лв., а там ме изкараха все едно, че съм няк'ъв търгаш дето се чуди как да спечели повече... :confused

Срещата за утре остава - ще Ви чакам както се бяхме разбрали - писал съм Ви PM !!! ;)

Обувките отиват при следващия който е наред (Doss). А El_Magicooo няма да ги получи, защото преди малко получих един РМ от човек, който го познава лично и ми даде конкретни примери за това как няколко пъти вече El_Magicooo купува евтини стоки от форума и ги препродава на доста по-високи цени. Не че много ми пука какво ще прави след като ги вземе, но някакси не е честно - мислех, че ще ги вземе човек, на който наистина му трябват. :(

Преди време бях пуснал една тема, че си подарявам стария хладилник, защото току що си бях купил нов, та ако някой има нужда, а няма пари поне да му свърши работа без да се харчи. Взе го ivoru и след време гледам пуснал тази тема за продажба на хладилника. Все ми беше тая, но ми стана неприятно, защото и той можеше да зарадва някой в нужда.

Тъй че не ми се ще утре да видя отново "Продавам футболни обувки Пума за 40 лв." ;)

П.П. @kiro, относно РМ-а, който ми пусна - така е, ти беше преди тях, но по-горе в темата беше писал, че ще ги вземеш само ако "отговарят на 42 номер!". А те са 44-ти. :excl:

ЛоЛ много си спокоен. Аз ако съм на теб и някой така ми препродава нещата, че и то в същия форум даже направо...Всъщност не знам какво ще направя, но наистина си прекалено спокоен. Такъв е българина, само ще ви кажа, че такова нещо не би се случило в по-напреднала държава. И бтв ако наистина ще даряваш нещо такова, по-добре го дари в някой дом за бездомни или сираци или нещо такова. Там поне по-може да си сигурен, че ще се използва по предназначение. А колкото до обувките, ако стигне до мен бих си ги взел ей така, за да се кефя, че имам оригинални обувки :) Малко големи ми идват :) Иначе вече си имам оригинална топка вкъщи, 100% същата е като топките в Англия, само дето е с емблемата на Найк от едната страна, а от другата страна с емблемата на Манчестър. Фен съм, но прекалено ги ценя тия неща, за да ги ползвам сериозно :)

Иначе офертата е добра, евала на такива хора като тебе. Ако ги имаше в повече страната щеше да е на друг хал ;)

Обувките отиват при следващия който е наред (Doss). А El_Magicooo няма да ги получи, защото преди малко получих един РМ от човек, който го познава лично и ми даде конкретни примери за това как няколко пъти вече El_Magicooo купува евтини стоки от форума и ги препродава на доста по-високи цени. Не че много ми пука какво ще прави след като ги вземе, но някакси не е честно - мислех, че ще ги вземе човек, на който наистина му трябват. :(

Преди време бях пуснал една тема, че си подарявам стария хладилник, защото току що си бях купил нов, та ако някой има нужда, а няма пари поне да му свърши работа без да се харчи. Взе го ivoru и след време гледам пуснал тази тема за продажба на хладилника. Все ми беше тая, но ми стана неприятно, защото и той можеше да зарадва някой в нужда.

Тъй че не ми се ще утре да видя отново "Продавам футболни обувки Пума за 40 лв." ;)

П.П. @kiro, относно РМ-а, който ми пусна - така е, ти беше преди тях, но по-горе в темата беше писал, че ще ги вземеш само ако "отговарят на 42 номер!". А те са 44-ти. :excl:

Така...става интересно...

Само едно ще Ви помоля - нека този човек,който ги говори тези неща да се опита да Ви ги докаже с факти от който и да е форум и да Ви прати за да ги покажете пред целия форум тук!!!Тогава ще се разбере дали това е истина или не е!!!

Аз смея да твърдя,че НИКОГА до сега не съм правил такова нещо - нека този,който Ви е казал обратното да го докаже!!!

Продадени! Затворете темата.

@El_Magicooo, далеч съм от мисълта да изнасям във форума това и онова, още повече имена. Приеми, че съм си сменил решението в последния момент. ;)

Едит: Излишно е, смятам темата за приключена. А и не съм толкова наивен да вярвам на един гол РМ от човек, когото не познавам - потърсих и сверих нещата, които той ми писа за нашия форум и раздела "купувам/продавам" от форума на 'дата'-та - наистина фигурират такива стоки и цени, за които е писал. Не те познавам и не те обвинявам в нищо, просто смених купувача (когото също не познавам) по собствено усмотрение. Ако съм те засегнал с нещо, извинявай! ;)

Продадени! Затворете темата.

@El_Magicooo, далеч съм от мисълта да изнасям във форума това и онова, още повече имена. Приеми, че съм си сменил решението в последния момент. ;)

Да сте жив и здрав!Айде само ми пратете на PM някакъв Ваш телефон,за да Ви звънна и да Ви задам 1 въпрос - само това искам от Вас - ще Ви видя колко сте лоялен наистина...

P.S. : Нека този,който е взел тези чудесни футболни обувки да тренира с тях със здраве! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...