morty Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Кабелчето не е използвано (не че има някъкво значение използвано ли е) , давам си го с кутийката и с диск със софтуер... купувал съм го за 17евро от Португалия, но понеже тук са доста по евтини му търся само 10лв. това е.. Може лек коментар на цената. (ако има желаещи ще се разберем). Само а допълня че в диска си има софтуер не само за сименс а и за Nokia , Mitsubishi , LG , Panasonic , Sharp , Philips и SAGEM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 USB и сериен порт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 20, 2005 Author Share Posted December 20, 2005 Кабелът е USB извинявам се много забравил съм да спомена Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 20, 2005 Author Share Posted December 20, 2005 Нова цена : 8лв. + бих могъл да запиша софтуер за разкодиране на телефони не само за сименс... това вече си е оферта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Ne stava qsno za koi simensi stava duma do x45 ili sled x55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 20, 2005 Author Share Posted December 20, 2005 на кабела има лепенка че е за c55 но в цд-то прочетох че става и за другите серии... M ... S.... и там другите където са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 за SF65 става ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 20, 2005 Author Share Posted December 20, 2005 Мисля че станаха малко множко въпросите.... ако има заинтересувани ще им занеса кабела да го проват и ако става,и го желаят- го купуват... Ако може без повече въпроси от рода за този модел става ли, за онзи модел става ли. Не мога да знам всичко. Каквото пише ви го казах,за сериите на които става пак казах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Нова цена : 8лв. + бих могъл да запиша софтуер за разкодиране на телефони не само за сименс...това вече си е оферта. Навит съм, ако стане за C45. Казвай къде да дойда да го пробваме, телефон или GSM ако имаш. Може на ЛС, ICQ, Skype - в профила ми ги има. Ще бъда отново онлайн към 16.50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Навит съм, ако стане за C45. Казвай къде да дойда да го пробваме, телефон или GSM ако имаш. Може на ЛС, ICQ, Skype - в профила ми ги има. Ще бъда отново онлайн към 16.50. За 45-та серия почти съм сигурен,че няма да стане,човека е писал че става за 55-та,тоест става и за следващите които със със новия изход,но не и за по-старите от 55-та серия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 pi6i pm da idvam da go probvam i da go vzimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Изкачам с нова оферта... Та значи продавам още един дата кабел за MOTOROLA V980 Става и за другите сериии на моторола пробвал съм го и знам че със сигурност работи с E1000 , на диска пише : compatible V.series ; C series ; A series ; T series ....... това е... офертата ми е : USB DATA CABLE for SIEMENS + USB DATA CABLE for Motorola = 15лв. По-отделно може също като цената за бройка си остава 8лв. Ако има желаещи ще им запиша и cd със софтуер за разкодиране , като за това няма да искам никъкви пари. само ако може вие да си вземете цд-то. (за това не искам коментари от рода за кво ми е това цд аз мога да си я дръпна от нета.) Идеята ми е да ви спестя малко време. Ако не желаете цд повярвайте ми няма да ви се разсърдя това е за сега. spiroffff имаш Pm - вече имаш бях забравил одеве SHARK и ти също... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 niamam PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 USB DATA CABLE for SIEMENS Утре съм в Пловдив и ще го взема! Направи Софт-а,аз ще ти донеса диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Ако Nonsan се откаже и аз искам да го пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Не съм се отказал,защото малкият ми наду главата като разбра. И да не стане пак ще го взема,поне сина ми да види че го има! morty, остави някакви Координати! Писах ти и на ЛС. Моите(координатите де) са в подписа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted December 22, 2005 Author Share Posted December 22, 2005 Кабелчето за Сименс-а е продадено на NONSAN Остава само за моторола на нова цена 7лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.