Jump to content
BulForum.com

Продавам Senpron XP2300+

Recommended Posts

След направени малко повече тестове се оказа,че работи без проблем и на 2261МHz на дефаулт U:

ШОТ!

На 1,625V ->2280MHz:

ШОТ!

Нагоре почва да ме спъва вече паметта,но мисля и че това са доста добри резултати!

czenitel,

съжалявам,но ми е слаб този!

fluky,

моята цена я има.Оцени си твоят и разликата е доплащане.

Ако ни устройва и двамата стискаме ръце!

Разликата е очевидна!

По-горе на шотовете е показана.2260МHz на дефаулт напрежение.

Този 2400+ ще го подкараш максимум на 2000МHz на дефаулт волтаж.

Но това е друга тема!

Сега по втората част на въпроса.

Май не си запознат особено с цените!

AMD Sempron 2400+ /333 Mhz/256K soc. A 60,3 66,5

Това горното е дилърска цена на фирма "Адроит"

Като 66,5 е крайна.Правя ти копи и пест.

А това което гледаш е:

Ценова листа на АДРОИТ,на която най отгоре пише:Всички цени са без ДДС

И съм 100% сигурен,че не можеш да КУПИШ на тази цена!

Но има много хора тук (които пазаруват на дилърски цени) и могат да ти го обяснят!

Бях любопитен ... попитах .. отговори ми .. благодаря ... продължавам да имам интересче за закuпуване .. но ще изчакам да видим дали ще се разберете с флю(у)ки :)

До тук с

продължавам да имам интересче за закопуване .. но ще изчакам да видим дали ще се разберете с флю(у)ки
е доста добре!

Ами защо не ми писа за същия си този интерес на ПМ или (ако не го разбираш) на ЛС!

Или факта,че ти отделих достатъчно време(за да ти прегледам всичките постове) си мисля(или ми се струва) ,че в реално ВРЕМЕ и НЕ на точното МЯСТО се опитваш да трупаш ИМИДЖ!

ФОРУМИ- много където можеш да ТРУПАШ точици! !Но повечето от мненията ти са чиста подигравка(със смехотворните си ИДЕИ)!

Моля да си направиш съответните изводИ!

Защото според мен това се нарича СПАМ!

Процесора се СВАЛЯ от ПРОДАЖБА!

nonsan, а някой Duron XP да ти се намира ?

Искам да го взема този Senpron готов съм да дам не 65 а 75$. Но да не ми пробуташ някой Sempron ? Искам Senpron-а и задължително да бъде "senpron XP 2300+" !

Виж първо себе си, и тогава критикувай другите.

OFF: И да наричаш някой който за същия период във форума има три пъти по-малко постове от тебе, че е Спамер и "трупач на точки" е меко казано несериозно.

Ако ти даде 65$ за процесора, ще го върнеш ли, само защото допуска правописни грешки ?

w0w ... mai si poprikalil s vodkite dneska a ? toku 6to pro4etoh bulama4 ot gluposti .. trupal sym imidj .. trupal sym to4iczi .. aahaha ... kyde gi teq idei ?? q se obosnovi .. kyde sa teq podigravki .. btw ti nqkakyv u4itel po bylgarski li si kvo si ??? i koi ti dava pravo da me "sydi6" ... kakto si iskam 6te pi6a .. i kakvoto si iskam 6te govorq ... btw dreamer nqkyde be6e kazal 4e toq forum ne e horata da si razvivat 4astniq biznes kato si prodavat stokata tuk ... a kato gledam ti to4no tova pravi6 .. btw i kato vseki normalen user mi pro4ete postovete kakvo 6te stane ??? q kaji ... pm ... ls ... vav temata .. ima li zna4enie kyde ti pi6a ? btw q kaji koe be6e neserioznoto koeto sym napisal tuk v tazi tema ... ??? ezikovedo .. ako iska6 moje da mi popravi6 shliokoviczata s pravopisnite gre6ki .. i da sloji6 zapetaite koito taka staratelno ne gi slagah nikyde ... btw sled tozi post pove4e nqma da otgovarqm taka 4e moje da napi6e6 kakvoto poiska6 i da se misli6 za moralen pobeditel v "slovesniq" spor ... pyk Dreamer ako nameri vreme da ti pro4ete glupostite .. s koito me ubijda6 malko ili mnogo 6te se radvam da te sankcionira ... are uspeh s prodajbata na stokata ..

azsum,

предполагам си запознат,че в този форум заглавие не се променя!

А при моята клавиатура n и m са една до друга! :P

Не се притеснявай видях ти и първият ПОСТ преди да го едитнеш!

Просто мислех,да не отговарям.

Шлокавиците на човека са достатъчен красноречив Вариант!

А лично за теб,ако не използваш SEARCH ето ти ИНФО за човека .

Лично аз преди да пиша чета!

И както учи НЕВОЛЯТА копирам преди да Отговоря! :)

И има полза!

Боравя с ФАКТИ!

AHahahah kolko si zle .. naprao 4ovek da se 4udi dali naistina si nad 30(predpolagam tolkova 6tom ima6 i dete) ili pod 10 (6oto kato takyv misli6) .. q kaji kakvo dokazva6 i pokazva6 s tova "info" ... ot tezi ne6ta, koito pokazva6, koito sa 4ast ot postovete mi ... 3 ili 4 posta ne sa moi ... tam kydeto sa izpolzvani czitiram "kvo me interesuva kvo kupuva6" ... "davam 50 leva" i o6te 1-2 moje da se predpoloji 4e sled takiva postove trea sym mn mn warnat .. ama kakto vijda6 nesym poradi fakta 4e postovete nesym gi prail az ... (ostanoveno ot Dreamer) ... ostanalite kakvo .. dai komentar de ?? na ne6tata koito sym prodal li 6te komentira6 ne6to .. ili na tezi koito sym kupil ??? o boje kupuvam i prodavam vav foruma .. sydi me .. o ili kvo sigurno spamq a ??? po 1 post na 2-3 dena i spamq a ??? pokaji kyde sym spamnal we .... mai teq ne6ta koito gi kaza se otnasqt samo i edinstveno za teb ... mai ti iska6 da si "izgrajda6 imidj" na balama ?? ohh adi da spazvame blagoprili4ie i da neizpolzvam vulgarni dumi ... ta kakvo zna4i kato pi6a na shliokavicza .. q otgovori i na toq vypros .. ??? q kaji kyde drugade vav postovete sym pisal pove4e ot 5 dumi na tyi nare4enata shliokovicza .. ???? moje bi zna4i 4e nemoga da pi6a na bg a ??? hhmm to i zatfa zavyr6ih 3ti po uspeh v kursa mi 6toto sym niskointelegenten i pro4ie i sym obyrkal edno u ... s o .. eehh u4iteliu nau4i me da pisha ... prosto nemojah da se styrpq pak da ne ti otgovorq ... horata sa kazali ... nespori s prostaka ... i so on .. trea da go znae6 ..kato iska6 originalnost idi si nameri nqkoi drug forum da si probutva6 stokata !!!!

btw ne6to posledno ....

9. Този форум/раздел е предназначен за продаване и купуване на ЛИЧНИ стоки. Това означава, че ако сте фирма/ET и искате да продавате масово даден продукт то мястото на обявата ви не е тук, а някъде където ще трябва да си платите. Такива теми до момента бяха затваряни, а от този момент нататък ще бъдат трити директно, а потребилят, който ги е пуснал ще бъде предупреден - често с допълнително назаказание, което ще гарантира, че ще се съобразява с това правило. Целта на правилото е да не превръща форума в място за комерсиално въртене на бизнес, защото то не е такова, а единствено за нормалните хора, които търсят да си закупят нещо в единична бройка (бройки) или да продадат нещо, което вече не им е нужно. Във форума има определени потребители, които използват форума за да въртят бизнеса си, но ако не прекаляват, спазват правилата и бъдат коректни към останалите потребителите не би имало проблем да продължат дейността си.

mai dosta si skaran s tazi to4ka ... :blink: :blink: :blink:

оценител: ако поне 1(един) човек в този форум си е направил труда да прочете шльокавичните ти излияния по-горе, ще имаш да го черпиш за труда. Спама поне е четлив, за разлика от твоите постове.

Айде ако не друго да имаш уважение към другите.

Нонсан: Ако процесора решиш да го даваш за към 50$ имай ме предвид, просто на мен това, че е добра бройка не може да ми свърши работа.

nonsan интересува ме дъното с което са достигнати тези честоти, и дали не се продава и то (или друго подходящо за целта ), тъй като само само процесор няма да ми свърши работа.

И ако се продава каква ще е комплектната цена ?

Nonsan а мен знаеш ли какво много ме дразни ,че си правиш каквото изкаш пускаш някаква си тема продавам еди квоси след ден два свалям еди квоси от продажба след месец пак същата тема на ново е тва много дразни а на всичкото отгоре все другите са спамъри виж кога съм регистриран аз виж се и ти и сравни колко поста имам аз и колко имаш ти само ти казвам ,че ако бях един от администраторския екип на форума ти щеше да си с бан.

!!! Нищо лично просто не си ти човека който ще определя кой е спамер и кой не е !!!

DonRamon,нищо лично и от мен,но изглежда и те не си попрочел нещата.

След като един човек те занимава с глупости на два пъти и ти прилежно му отговаряш(а в същото време си проверил как процедира и в другите теми) е съвсем нормално да му кажеш,че спами.

А като един път пише едно и след като ти види отговора си редактира мнението, според теб отново е нормално!

Ами различен начин на мислене!За мен е повече от Спам,за теб не е нищо.

Ами процедирай си в твоите теми както искаш!

И съвсем,нормално след тези шльокавици да го сваля от продажба,защото не ми се разваля настроението

Nonsan а мен знаеш ли какво много ме дразни ,че си правиш каквото изкаш пускаш някаква си тема продавам еди квоси след ден два свалям еди квоси от продажба след месец пак същата тема на ново е тва много дразни

С това също подвеждаш хората.Свалят се неща от продажба,защото или е направена конфигурация или няма интерес!

А че е пусната отново- провери малко повече.

Да не се окаже,че е друг компонент от същият модел,със същите характеристики :)

Защото Епокси и K7S5A съм имал толкова,че и аз не ги помня!

azsum

Дъното е 8RDA3+(на което са тестовете) ,за него съм пуснал тема.

Имам и 8RDA+,но на него не съм го качвал- също има тема.

Зависи кое дъно избереш ще се види каква е цената!

hhmm to i zatfa zavyr6ih 3ti po uspeh v kursa mi 6toto sym niskointelegenten i pro4ie i sym obyrkal edno u ... s o .. eehh u4iteliu nau4i me da pisha

9. Този форум/раздел е предназначен за продаване и купуване на ЛИЧНИ стоки. Това означава, че ако сте фирма/ET и искате да продавате масово даден продукт то мястото на обявата ви не е тук, а някъде където ще трябва да си платите. Такива теми до момента бяха затваряни, а от този момент нататък ще бъдат трити директно, а потребилят, който ги е пуснал ще бъде предупреден - често с допълнително назаказание, което ще гарантира, че ще се съобразява с това правило. Целта на правилото е да не превръща форума в място за комерсиално въртене на бизнес, защото то не е такова, а единствено за нормалните хора, които търсят да си закупят нещо в единична бройка (бройки) или да продадат нещо, което вече не им е нужно. Във форума има определени потребители, които използват форума за да въртят бизнеса си, но ако не прекаляват, спазват правилата и бъдат коректни към останалите потребителите не би имало проблем да продължат дейността си.

mai dosta si skaran s tazi to4ka ... :blink: :blink: :blink:

/off

Така аз пък не се стърпях да ти отоговоря на теб, мило дете! По първата част мога да кажа само, че явно ти си тоя дето е на десет години или си супер комплексиран тип! Повече не мисля да кометирам, ако си супер интелигентен сам ще се сетиш какво ти говоря!

По втората час, ако накой с нещо нарушава правилата на форума има си хора, които да се погрижат за това, а явно е че те са преценили, че не са нарушени правилата, ако имаш различно мнение от тях не е нужно да наспамиш (подчертавам дебело наспамиш, защото точно това правиш в случая! И друг път си го правил, така че няма какво да се обясняваш и тея извинения с това че Дримъра те бил проверил (може и така да е, но на мен лично не ми се вярва тая работа), може на някой друг!

Съжалявам за офтопика от моя страна, на такива дребни заяждания ми развалят всекидневно настроението, защото всяка сутрин ставам с надеждата, че поне днес хората ще забравят своята основна работа - по цял ден да мрънкат за нещо и/или да завиждат/мътят водата на някои друг!

/off

Гледам че се разправяте за глупости.. та викам да отбележа 5те хиляди оборота на вентилатора, и "ниската" температура от 46 градуса :bgrin:

Само за сравнение, моя атлон 1700+ оригинално е на 1.46GHz, на default волтаж ходи на 2GHz като температурата не надвишава 35 градуса :love

Би трябвало да се извиня за офтопик-а.. но тъй като доста люде преди мен са го направили без извинения.. 'що пък аз трябва да се извинявам :rolleyes:

Спокойно.. мен няма нужда да ме следиш кога ще си едитна пост-а.. няма да го направя скоро :lol:

Мерси за UP-a!

Само не разбрах каква беше идеята!

Да похвалиш твоят или оклепаш този:D !

Предполагам правиш разлика между 2ГХц и 2.26ГХц.

Също не разбрах в какъв режим.Предполагам също правиш разлика между idle и full load.

Ако твоят е така при натоварване 100% е добре да постнеш един ШОТ,в полза на твърдението си,за да ти се порадваме на процесора ;).

И накрая когато се правят сравнения се казва с какво охлаждане,с каква перка и т.н.

Защото имах Акаса,която работеше на 7200об/мин,но перката беше 60мм,не 80.

Така,че като цяло не разбрах ИДЕЯТА-ти :rolleyes: !

А ето преди минута ти направих ШОТ,

как работи този на 2000МHz в idle режим на 1500об/мин. :punk

Не знам твоя с каква перка е, но моя е с Залманска :bgrin:

На 1500 оборота е и моя.. точно в момента си донастройвам линуксчето.. така че няма да сложа шот.

Когато реша да го продавам ще има шот :)

При това не един :D

Целта дори не граничеше с оплюване.. просто си пишех.. трябва ли да плюя като пиша :huh: :angry:

Колкото за честотите.. предполагам правиш разлика между 10х166 (2400+, защото не знам твоя на колко е фабричната), и 11х133, с други думи казано.. между 1660 и 1467. :rolleyes:

А за натоварването.. мисля че нямаше нужда да споменаваш idle и full load :lol: :love

Те за това идеше реч де!

Така,че като цяло не разбрах ИДЕЯТА-ти
Целта дори не граничеше с оплюване.. просто си пишех.. трябва ли да плюя като пиша

Пиши си!Не ми пречиш!

Но пробвай в друг раздел.Или поне в друга тема!

Там където си предлагаш твоят процесор.Ще има някаква полза!

А тук,освен да се сдобиеш с някоя яркооцветена точица друг смисъл няма;)!

И този не е

2400+,

По горе съм написал, че е XP2300+.А в шота който съм ти дал, ясно се вижда колко му е множителя! :P

Не даде и никакви доказателства за твоят,не каза в какъв режим ами просто ПИСАНЕ!

Добре!

Мерси!

Продължавай в същият ДУХ!

Аз не забравявам :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...