aristotel19 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 MB da e s AGP predpochitam i815 no moje i s drug chipset Case moje i da e sas zahranvane, ako ima pic da e vidq oshte po dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Продавам : Abit BX133-RAID Ето и повече детайли: Цена - 37 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristotel19 Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 Elate poveche Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 aristotel19 Nov 12 2005, 18:04 Post #24 Новобранец Group: Members Posts: 14 Joined: 20-April 05 Member No.: 7996 A az moga li da vi I nonsani i monsani i firmalii i vshichki te mu psevdo "guruta" Vie nqmate li si druga rabota ami gledate da izkqrite nekva jalta stotinka kato kupvate i preprodavate charkolaci Razlikata mejdu vas i tezi mangali na garata deto prodavat e pochti nikva To ot takiva kato vas forumite sa palni sas SMRAD Ako iskash da pechelish pari vzemi si nameri nekva rabota, ako ne mojesh pishi PM shte ti namerq podhodqshta "ako imash sredno obrazovanie de",na tezi s osnovno vse oshte mi sa slabi pozicite ta da pomagam Ako nqkoi se chuvstva obiden da se obadi da go i she mu mine Ще дойдем! Кажи къде? Може и на теб да ти МИНЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 MB da e s AGP predpochitam i815 no moje i s drug chipset Case moje i da e sas zahranvane, ako ima pic da e vidq oshte po dobre Ако искаш да си кОпиш дъно имам като за теб една изгоряла Zida с 815, даваш 30$ и си готов. Предполагам, че точно на теб ще ти свърши работа. А пък ако искаш да си кУпиш дъно с 815 друг въпрос, но трябва все пак да уточниш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristotel19 Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 Vij sq NONSANE nemoje da te gledam na hilqdi forumi da mi kOpuvash i preprUdavash - na ceni chesto po golemi ot firmite v Plovdiv,(kazvam v PLD shtoto ot Sf si dostavqm chisto novi po evtini ot tvoite) i da mi namalqsh s 1lv kato vidish che ne ti varvqt boklucite. Da ti kaja taka biznes ne se varti (ako za teb da prodadesh nqkvi charkoluci e biznes). Ne che imam neshto protiv teb obache prechish i ne si korekten kam ostanalite Tiq forumi ne sa ROMSKI BITACI a prosto horata v tqh si namirat tova koeto im trqbva i prodavat tova koeto ne im trabva - i vseki e dovolen. I taka shte badi dokato takiva kato tebe ne go obarnat na ROMSKI BITAK Ako nerazbirash go razberesh tova zdrave da e, - takiva kato teb sa vremenno qvlenie i rano ili kasno bivat othvarlini Za firmaliqta sam se obarkal zashtoto skoro razbrah che si ima firma i magazin momcheto i e korekten, ami vzemi primer ot nego. NO da vzema da ti pomogna Idi v Pic tam v momenta se tarsi chovek za prodajba na chasti 250-300lv - Kaji che az sam te preporachal(Kiril Stefanov) shte te vzemat. P.S i ako se obijdash sajelqvam(vsashtnost izobshto ne sajelqvam, a se darja kulturno) Prosto ti kazvam istinata pravo v ochite A ti zamisli li se dali ne obijdash onova momche koeto go napadna vav Foruma che uj bil s dva nicka i e povoda da ti izpisha tiq istini, obache ako ti ne mojesh da se osaznaesh e dobre kogato drug ti pomogne Prosto se draj korektno za da se darjat taka i ostanalite s teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 aristotel19, или се отнасяй сериозно към хората или не пускай теми. АКо имаш нещо към някой си го пиши на PM... и ъпването е забранено. Пишете на автора на ПМ, темата се затваря за да не се продължи forum-war-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.