Jump to content
BulForum.com

Джордж Бест почина


CTAH4O

Recommended Posts

Легендата на Манчестер Юнайтед Джордж Бест почина. На 59 годишна възраст бившият футболист издъхна в болницата Кромуел в западен Лондон, където дълго време лекарите се бориха за живота му. Бест имаше проблеми с алкохола през по-голямата част от живота си и постъпи в клиниката в началото на октомври. Миналата седмица той разви и белодробна инфекция и беше поставен на командно дишане. Бест така и не успя да се възстанови от инфекцията.

:cry

 

Лека му пръст!

Link to comment
Share on other sites

Това ми е любимият играч от време, което не съм гледал. Знам, че беше боклук и сам си го казваше. Съсипа се... Откакто аз се интересувам от тия неща винаги казваше: "Ей, момчета, не правете като мен". Ех, само ако можеха да правят като него... Великолепен играч, невероятен, изключителен! Всички, които го познават, казват, че бил чудесен човек и приятел, но такива хора свършват бързо. Алкохолът или изобщо всичко такова без мярка не прощава. Но в крайна сметка никой не може да го съди освен като футболист. А той беше един от най-големите в тази игра. Това е тежък ден за всеки фен на Юнайтед и на футбола изобщо. Нека почива в мир.

 

Ако имате интерес, имам документалния филм за Бест (наистина беше the best) и мога да измисля нещо, да го проводя по p2p...

Link to comment
Share on other sites

Един от най-великите футболисти на Северна ирландия (Великобритания) и в целия свят си отиде :cry :excl:

 

Аз също не съм имал възможността да го наблюдавам, но от това което съм гледал като репортажи и от това, което съм чел оставам впечатлен!

 

Лошо нещо е алкохола и когато прекалиш виждаме какво става!

 

ЛЕКА МУ ПРЪСТ :excl:

Link to comment
Share on other sites

Въпреки че съм фен на Ман. Юнайтед от както се помня съм малък и само съм чувал за изявите му като футболист, но това ми стига да знам че е бил велик играч. Така че лека му пръст на човека и нека го помнят само с хубавото!

Link to comment
Share on other sites

R.I.P.

 

Ето тук може да си свалите едно изключително изпълнение на Бест ;)

 

Е, това все пак е в Америка... Сега има футбол и там, но тогава не особено. И все пак...това си е запазената марка на Джорджи Бест - да ги минава на слалом 100 човека...

 

Току-що видях нещо уникално. На Fratten Park в минутата мълчание за Best хората не мълчаха, а изразиха почитта си като изпяха "Джордж Бест е само един" (популярна песен за скандиране на Юнайтед). Освен това хората по трибуните плачеха. Това е футболът в Англия...в дома на Помпи плачат за Бест, защото наистина беше голям, а не защото е бил техен играч. Поклон пред него и пред тия хора. Тази атмосфера ражда такива футболисти.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...