URDeaD Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Продавам Рено Меган Купе (Coach), 115 000 км , 1.6 - 90 коня , Климатик , ел. пакет, стерео , запазено, екстри . Цена : 7600 лв. Ако някой се интересува ще кача снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 От къде е внесена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 бе ти качи снимки, пък може незаинтересован да се заинтересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 Vnesena e ot Italia predi po-malko ot godina Dneska ne mojah da ia snimam ama utre she ima snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 Ето малко снимки ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 В какво състояние е предницата и двигателя? Има ли нещо, което трябва да се ремонтира? Газова бутилка има ли? офф. чудя се как кола на 100 хил. км. има толкова изтъркан волан!? Имам кола Рено 5 на 106 хил. км. но воланът й не е протъркан толкова много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 офф. чудя се как кола на 100 хил. км. има толкова изтъркан волан!? Имам кола Рено 5 на 106 хил. км. но воланът й не е протъркан толкова много! Ima neshto gnilo tuk...moita e na 260 000 km i volana e v po dobro sastoianie Moje pak da e blaskana i staria da se e razbil...i tova da e volan ot niakoia morga Shte e pogledna utre ne svetlo...kato gledam snimkite sa praveni pred nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 Ima neshto gnilo tuk...moita e na 260 000 km i volana e v po dobro sastoianie Moje pak da e blaskana i staria da se e razbil...i tova da e volan ot niakoia morga Shte e pogledna utre ne svetlo...kato gledam snimkite sa praveni pred nas Volana ne e ot morga. Az go vzeh dosta zapazen ama se iztri shtoto karam samo s edna raka. Tova e pred edna pritelka , az jiveq v trakia Prednicata e v dobro sustoianie sus smeneni nakrainici. Dvigatelia i toi e idealen. Slojil sam daje sporten filtar ama za tezi , koito ne iskat vednaga slagam staria s kutiata. Makar, 4e shte izgubiat ludia zvuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 изтрито.съжалявам ако съм засегнал продавача Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Хора познавам пича и съм виждал колата и тя си е супер И да ви кажа момчето не е никакъв лъжец. Колата си е в перфектно състояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 "лудия звук",хахаха,кой баламосваш бе,спортен филтър,да не е от онези на карловско шосе,които струват колкото една бутилка вносна водка?С една ръка като караш кво,знаеш ли как се изтърква волан?Поне бъди коректен с евентуалните купувачи,но всъщност се съмнявам,че колата е твоя,а дори да е-защо не преосмилиш цената...Нямам никакъв интерес към колата,но се дразня като някой си прави супр гавра с хората.Извинявам се за оффтопика А аз като видя такива шофьори като теб лошо ми става.Като нямаш интерес за какво пишеш?Не,че и аз не го правя сега ама изпуших като те чета...Щом смяташ,че човека баламосва хората що не се обадиш в телевизията да спрат рекламите...?Ама тука е лесно...За цената така е решил,такава ще бъде ако не ти харесва отивай на пазара. П.П.Волана се изтърква точно от каране с една ръка(но ти не го знаеш щото ти е трудно и с две),филтрите(спортните) са колкото вносен алкохол и в тунинг центровете.Ако те интересуват подробности пиши ми но не тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 А аз като видя такива шофьори като теб лошо ми става.Като нямаш интерес за какво пишеш?Не,че и аз не го правя сега ама изпуших като те чета...Щом смяташ,че човека баламосва хората що не се обадиш в телевизията да спрат рекламите...?Ама тука е лесно...За цената така е решил,такава ще бъде ако не ти харесва отивай на пазара. П.П.Волана се изтърква точно от каране с една ръка(но ти не го знаеш щото ти е трудно и с две),филтрите(спортните) са колкото вносен алкохол и в тунинг центровете.Ако те интересуват подробности пиши ми но не тук. Абсолютно е прав. velvet_underground ако искаш да ме питаш нещо или да направиш някакъв цигански коментар ми пиши пм. С удоволствие ше го про4ета и ще го изтрия. Каква гавра си правя с хората ? Правя предложение, на някои им харесва, на някои не. За спортния филтър - променя яко звука За волана - доста се трие и аз даже се у4удих Аз по принцип не исках да я продавам колата, ама се налага да заминавам в 4ужбина и няма смисал да и плащам данъци и застраховки тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Дяца, количката е в перфектно състояние. Всичко по нея е изрядно и върви много. Возил съм се в нея и съм я карал. Без забележки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Sjaliavam za namesata zainteresuvan sym ot reno (fen sym). Tyrsia si kola i cenata ne me ustroiva, ne iskam da sporia za cena. Kolata naistina izglejda dobre no reklamata e nekorektna. OFFTOPIC: Samo da vi spodelia che na den minavam sredno 150-180 km gradsko karane i GOLEMITE shofiori mogat sami da preceniat kak se kara v grada (s edna ryka). Na poslednata mi kola za edna godina navartiah 56 700km volana niama promiana, a kolata e na 380 000km. Renoto na brat mi e na 500 000km volana e v mnogo po dobrno sastoianie. Taka che za balamosvaneto i dobrite shofiori aide da ne si govorim.Kachete se v edno taksi koeto pravi po 15 000km na mesec i mu vijte volana vsichki li karat s dve race???? Ili volana e nekachestven ili ima neshto gnilo VIE SHTE KAJETE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Ебати за един поизтъркан волан кво чудо направихте. Еми аз да ти кажа нещо за таксиджиите.Понеже съм си мързел съм се возил доста и да ти кажа съм виждал десетки по-изтъркани волани от този.И кво в крайна сметка един изтъркан волан ли е решаващ в интересът ви към колата.И кво по-дяволите му е некоректно в рекламата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Днес видях колата на живо, минах покрай нея, беше паркирана до синдикалния дом. На пръв поглед изглеждаше запазена, но не можах да я огледам по-добре, защото минах на бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 27, 2005 Author Share Posted November 27, 2005 Ебати за един поизтъркан волан кво чудо направихте. Еми аз да ти кажа нещо за таксиджиите.Понеже съм си мързел съм се возил доста и да ти кажа съм виждал десетки по-изтъркани волани от този.И кво в крайна сметка един изтъркан волан ли е решаващ в интересът ви към колата.И кво по-дяволите му е некоректно в рекламата. Да бе и аз се 4уда , ако не ви харесва волана , ще падаме от цената и готово. Не съм казал, 4е е крайна цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 Имам още едно предложение за вас. Колата е с Sony Explod система. Елипсите са Pioneer. Ако има някой интерес само към музиката може да пише или колата + музиката , защото възнамерявах да я свалям. Ето инфо: Sony Explod CD Player 2004 model 4x50 Sony Explod 2x Front Speakers Pioneer 2x60W (s golemite magniti) Amplifier Sony Explod 500W max Subwoofer Sony Explod 250W sinus moshnost + kasa pishtialkite i te sa iaki ne znam kakva marka ama dadoh 30lv za dvete Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 С тази музика колата ти е станала пълен боклук. Това са още поне 50 кила в багажника, дето не им е мястото, защото колата се дебалансира. Иначе това е култов модел на Рено. Заедно с "Алпин", дето сега ще го възраждат на базата на Нисан. Идеално балансиран, макар и малко слабичък мотор. Цената обаче е доста пресилена. Моята я взех за 7, с климатик, оригинално стерео, ел.отварящи се задни прозорци, ляти джанти с качествени гуми. Непревъртян километраж (195 хил.) по запазен волан. Два аирбек-а. Не знам какъв спортен филтър си сложил, но фабрично колата си е със достатъчно голям филтър и всяко изменение води единственно до влошаване на пълненето. С какво масло я караш? Работи ли моторчето за въздуха (външен/от купето). Климатика зареден ли е? Имаш ли и комплект летни гуми? Има ли някакъв читав аирбек останал? Склонен ли си да говорим за цена около 6 (зависи от състоянието на колата)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 30, 2005 Author Share Posted November 30, 2005 С тази музика колата ти е станала пълен боклук. Това са още поне 50 кила в багажника, дето не им е мястото, защото колата се дебалансира. Иначе това е култов модел на Рено. Заедно с "Алпин", дето сега ще го възраждат на базата на Нисан. Идеално балансиран, макар и малко слабичък мотор. Цената обаче е доста пресилена. Моята я взех за 7, с климатик, оригинално стерео, ел.отварящи се задни прозорци, ляти джанти с качествени гуми. Непревъртян километраж (195 хил.) по запазен волан. Два аирбек-а.Не знам какъв спортен филтър си сложил, но фабрично колата си е със достатъчно голям филтър и всяко изменение води единственно до влошаване на пълненето. С какво масло я караш? Работи ли моторчето за въздуха (външен/от купето). Климатика зареден ли е? Имаш ли и комплект летни гуми? Има ли някакъв читав аирбек останал? Склонен ли си да говорим за цена около 6 (зависи от състоянието на колата)? Smiatash li 4e kasa i usilvatel tejat 50 kila I kak shte stane pulen bokluk ??? hahaha, nai mnogo 20. Balansirana e otli4no, karam s valvolin. Dvata earbega rabotat. Niamam komplekt letni gumi i duma da ne stava za 6. Kazah 4e cenata ne e kraina ama ti se ulia Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Sony Explod 2x Front Speakers Pioneer 2x60W (s golemite magniti) Subwoofer Sony Explod 250W sinus moshnost + kasa Ако продаваш тези неща отделно,би ли могъл да дадеш снимки,цена и размери Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 За сега ги продавам комплект всичко, но по-нататак ще видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Значи днес видях колата, даже я покарах. Купето е в отлично състояние - няма дупки от цигари, нищо одрано по таблото, нищо счупено. Мотора е в много добро състояние и въпреки, че е 90 коня мога да кажа, че върви много - почти като моята, която е 101 коня. Има леко сълзене от гарнитурата на картера, но собственика каза, че тея дни ще сменя маслото и филтрите и ще смени и нея. Музиката няма да я коментирам, който разбира ще я оцени по достойнство Успех с продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Само ще вметна, че тази кола се кара между 3800-5000 оборота ако ще се дърпаш. А твоите 101 коня ги отвява директно Що се отнася до теча на масло - ако Рено не тече, то значи няма масло едит: Това Пежо дори по каталог е с 1 сек по бавно, в действителност го късам без проблем. И стига с тези семейни коли и хечбеци ги сравнявайте с купе. Смешно е А за маслото - лафа е такъв. Разбира се, че трябва да се оправи. едит2: венто, аз ако не познавам някой, не му се каня много много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Само ще вметна, че тази кола се кара между 3800-5000 оборота ако ще се дърпаш. А твоите 101 коня ги отвява директно Що се отнася до теча на масло - ако Рено не тече, то значи няма масло Ако искаш да ги направим, а? За справка виж тук. Като не си карал такова Пежо не говори А относно теча - не знам да има нормален теч на масло Едит: Смешният си ти Както казах, като не си карал моята кола не говори А и къде я видя тая секунда разли незнам Ето линк и за Реното. По каталог от 0 до 100 -> 13.5сек., а Пежото -> 12.2сек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.