Jump to content
BulForum.com

Мексико - България

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Мачът е утре от 04.00.Мисля,че няма да го дават по ТВ ;) Прогноза-Х

' "Б" националния ни отбор завърши 0:0 в контролата срещу Китай

Б" националният отбор по футбол на България завърши при нулево реми визитата си на Китай в контролна среща, съобщи радио "Гонг".

Момчетата, водени от треньор "номер едно у нас за 20-ти век" Димитър Пенев са играли предимно в защита, като домакините са имали едва две по-сериозни положения пред напусналия "А" тима Здравко Здравков.

Резултатът е доста добър, особено в сравнение с конфузната загуба на третия ни отбор, воден от селекционера на младежите Петър Миладинов от никому неизвестния судански тим Ал-Мирих с 0:3.

Тази нощ пък "А" представителния ни отбор играе контрола с Мексико в Хюстън. Този двубой ще можете да проследите пряко в "Топспорт" от 4,00 часа сутринта българско време.'

според мен мача е твърдо за мексико дори пари може да слагате на него ;)

-все пак мексико ака не се лъжа са 3ти в ранклистата на ФИФА

-освен това не мисля че ще им е много яко на наще да играят в 4 сутринта :))

-липсват играчи на левски,цска,литекс

-мексиканците ще играят на максимум(самия треньор го каза),все пак се готвят за световното

Slain said:
според мен мача е твърдо за мексико дори пари може да слагате на него ;)

-все пак мексико ака не се лъжа са 3ти в ранклистата на ФИФА

-освен това не мисля че ще им е много яко на наще да играят в 4 сутринта :))

-липсват играчи на левски,цска,литекс

-мексиканците ще играят на максимум(самия треньор го каза),все пак се готвят за световното

Мексико са без Маркез и Борхети,това е важно ;) В нашия отбор има много млади момчета,които са мотивирани да се докажат на Ицко,така че нищо не се знае.Все пак бием Грузия-бххаахха :P :wacko: :rolleyes: :D

Супер безсмислен и лишен от интрига мач. Както и да завърши, коментарите ще бъдат, че е била поредната "полезна контрола" !

Извинете, но мога ли да попитам, колко национални отбора имаме? Утре играе А-отборът с Мексико. Днес игра Б-отборът със Судан (2:2). Днес игра някакъв друг отбор с Китай (0:0). НВК говори за още един, който е паднал с 0:3 от судански отбор... Имаме ли наистина 4 мъжки национални отбора? И що за национални отбори са това? Ние не сме нито Италия, нито Бразилия, Аржентина, или Холандия...

GeorgiK said:
Извинете, но мога ли да попитам, колко национални отбора имаме? Утре играе А-отборът с Мексико. Днес игра Б-отборът със Судан (2:2). Днес игра някакъв друг отбор с Китай (0:0). НВК говори за още един, който е паднал с 0:3 от судански отбор... Имаме ли наистина 4 мъжки национални отбора? И що за национални отбори са това? Ние не сме нито Италия, нито Бразилия, Аржентина, или Холандия...

Има три отбора Георги.

Единия ще играе с Мексико , другия е в Китай ,а третия е в Судан ;)

На отбора в Китай тренер е Пената.Там са изгонените от Стоичков футболисти(Пеев,Пажин,Янкович,Здравков и др.). На третия отбор тренер е Миладинов и там има футболисти само от БГ първенството май...

Цялата работа е кинти,кинти и пак кинти... Това се прави за пари. Старото ръководство е уредило тези мачове ,за които БФС ще вземе определена сума пари. Първо писаха 100 000$ после пък написаха че чистата печалба щяла да е 40 000$...В крайна сметка ние не знаем за колко пари става въпрос,но щом са го направили явно има кяр ;) А между другото това е правено и друг път ,не е за първи път.

Принципно си имаме един отбор и това е този в Мексико. Другото е пълнеж ,за да изкарат пари БФС

Не помна к'во точно направиха на "Купата на конфедерациите"

Завършиха на четвърто място. Но победиха Бразилия в груповата фаза....

Мексико ще ни сипат много за съжаление :( Просто са с класи над нас. Не помна к'во точно направиха на "Купата на конфедерациите" но доколкото си спомням стигнаха доста далече, а там имаше много силни отбори.

@Slain 04:00 часа може да е при нас, но в Хюстън ще е някъде около 22:00 ;)

mirrro said:
Има три отбора Георги.

Единия ще играе с Мексико , другия е в Китай ,а третия е в Судан ;)

На отбора в Китай тренер е Пената.Там са изгонените от Стоичков футболисти(Пеев,Пажин,Янкович,Здравков и др.). На третия отбор тренер е Миладинов и там има футболисти само от БГ първенството май...

Цялата работа е кинти,кинти и пак кинти... Това се прави за пари. Старото ръководство е уредило тези мачове ,за които БФС ще вземе определена сума пари. Първо писаха 100 000$ после пък написаха че чистата печалба щяла да е 40 000$...В крайна сметка ние не знаем за колко пари става въпрос,но щом са го направили явно има кяр ;) А между другото това е правено и друг път ,не е за първи път.

Принципно си имаме един отбор и това е този в Мексико. Другото е пълнеж ,за да изкарат пари БФС

Завършиха на четвърто място. Но победиха Бразилия в груповата фаза....

Както каза Гошко Пеев:'Тука сме антистоичковци' :lol:

....................

'

21:20 16.11.2005г.

Агенция "Фокус"

Хартум. “Б” националният отбор на България завърши 2:2 със Судан в приятелски мач, игран в Хартум. Българите поведоха още във 2-ата минута с гол на Георги Чиликов. През второто полувреме суданците успяха да обърнат резултата до 2:1, а от загуба ни спаси нападателят на Левски Тодор Колев, който изпълни точно дузпа.'

След равенствата срещу Малта и Судан(и най-вече след победата над Грузия) съм сигурен ,че сме на европейско :P ;)

Нe го раздавайте толкова песимистично де!

Все пак размазахме Грузия - един много добър тим.Сигурно имат повече играчи в евро-турнирите, от доста други национални отбори, включително и България.

Има да чакаме българин да стане титуляр в отбор като Милан...

Може пък да се измием срещу Мексико с едно 2:0 ;)

Според мен е голяма тъпотия да се викат Янкович и Пажин-тфа си е чиста гаврa.По-хубаво да се извикат футболисти,които се пак имат минимален шанс да изграят за А отбора.Иначе стискам палци да се представим добре,въпреки че се съмнявам,но все пак...

тцтц кво направиха тея национали :) супер изненада ...

LOKOMOTIVcho споко знам за времето ;) но все пак трябва малко време да се свикне... явно са свикнали нашите :Р

ейй коефицента за двойка беше бая :)

Бербатов не пропусна да се разпише ... според мен рекорда по голове на Бонев е съпрос на време да бъде подобре от Митко

Айде стига де....3:0 :wacko: Супер много ме радва тази новина,дано не е плод на случайността,а на добрата игра на нашите момчета :) Искрица надежда,че имаме шанс за европейското,се заражда в мен :P

Ха-ха! Супер изненада! Въобще не съм очаквал такъв резултат, Божинов най-накрая вкара! Дано да играят така и в официалните мачове!

Не мога да открия стартовия състав на наште, ако някой го знае айде да го постне.

notor1ous said:
Ха-ха! Супер изненада! Въобще не съм очаквал такъв резултат, Божинов най-накрая вкара! Дано да играят така и в официалните мачове!

Не мога да открия стартовия състав на наште, ако някой го знае айде да го постне.

'Хюстън. Националният отбор на България постигна класическа победа над Мексико с 3:0. Резултата откри Янко Вълканов в 4-ата минута с далечен удар в горния десен ъгъл на мексиканската врата. Валери Божинов с точен изстрел удвои аванса на “лъвовете” в 34-ата минута. Класическото 3:0 оформи централният нападател Димитър Бербатов в 80-ата минута на срещата. През втората част Христо Стоичков извърши две смени като пусна в игра Светослав Тодоров на мястото на Здравко Лазаров и Александър Тунчев вместо голмайстора Янко Вълканов. Мачът се игра в американския град Хюстън.

СЪСТАВЪТ НА БЪЛГАРИЯ: Стоян Колев, Асен Караславов, Янко Вълканов (77 - Александър Тунчев), Николай Домакинов, Даниел Божков, Стилиян Петров (85 - Благой Георгиев), Георги Илиев, Здравко Лазаров (62 - Станислав Тодоров), Мартин Петров, Валери Божинов, Димитър Бербатов (86 - Цветан Генков)'

Благой Георгиев е бил резерва,ето защо сме били :P Дано да пускат Георги Илиев титуляр всеки мач,по-добре се справя момчето ;)

10x, тъкмо и аз отрких тази статия във фокуса :)

Предполагам, че Станислав Тодоров всъщност е Светослав Тодоров :P (веднъж и във focus да сгрешат). Двете канарчета гледам са играли цял мач! :punk А Вълканов макар да играе слабо за Славия в националния се раздава много.

Май изненаданите хора определено са повече. Колкото и национарни отбори да имаме, Ицето върви напред! А и с тези добри играчи, работата му не е особено голяма, само трябва да е точна и на място.

Честита победа, българи. Въпреки, че не печелим нищо от този мач, освен чувството, че все още го можем. 0:3 срещу Мексико... Спомням си за едно лято... едно незабравимо лято...

simbata said:
Нe го раздавайте толкова песимистично де!

Все пак размазахме Грузия - един много добър тим.Сигурно имат повече играчи в евро-турнирите, от доста други национални отбори, включително и България.

Има да чакаме българин да стане титуляр в отбор като Милан...

Може пък да се измием срещу Мексико с едно 2:0 ;)

Ми който разбира от футбол - разбира :)

Тук проявих невиждана скромност ;)

notor1ous said:
10x, тъкмо и аз отрких тази статия във фокуса :)

Предполагам, че Станислав Тодоров всъщност е Светослав Тодоров :P (веднъж и във focus да сгрешат).

Хихи, имам 20-тина скрийншот-а от сайта на фокус с тъпи грешки :)

Може да ти пратя някои ;)

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

P.S. Вижте след като Ицето си призна, че се е провалил, какви мачове правим ;)

Поздрави на Slain(съвет - не залагай на Ефу :P ) и LOKOMOTIVcho ;) Дано се намери отнякъде запис на мача, та да видим дали е било калитарщина, или наистина добра игра :)

simbata said:
Хихи, имам 20-тина скрийншот-а от сайта на фокус с тъпи грешки :)

E да, но във топспорт правят по двайсетина тъпи грешки на ден :D

veseo said:
Дано се намери отнякъде запис на мача, та да видим дали е било калитарщина, или наистина добра игра :)

Дано! Би трябвало някоя от нашите телевизии поне репортажи да излъчи.

veseo аз си залагам ама по някога стават големи изненади :) като тази сутрин ;) ако не се лъжа и коефицента беше 6 за 2ка :) такива коефиценти рядко излизат

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...