petst Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Мишката е в перфектно състояние. То няма и как друго да бъде понеже е купeна на 5 месец тази година и не е използвана много. Гаранцията и е 36 месеца към Ресет. Пълен комплект, общо взето както ще ви я продадат от магазина. ето тук може да видите как изглежда мишката и неините характеристики: http://www.logitech.com/index.cfm/products...CONTENTID=10121 Идеална е за запалени геймъри. Продажбата при мен се налага заради нуждата от пари и спирането ми да играя игри онлайн Цената на мишката в Ресет е 113.60 крайна потребителска. Никъде освен в Ресет тая мишка не може да бъде намерена. Моята начална цена е 70 лева. Стъпка на наддаване 3 лева. Блиц цена - 80 лева. От това по-евтино здраве му кажи за почти нова мишка с 36 месеца гаранция Край на търга неделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 reset.bg Logitech MX518 Gaming-Grade,Optical Wheel, USB&PS2 58.2 52.9 malko hora kupuvat neshto na kraina cena, vse po niakyv nachin se izravia cena blizka da dilyrskata, koeto e 53, aide 55$ da go slojim 55$ x 1,62 = 89 lv ot tazi cena ako mahmem ~35% koito ti smykvash ot cenata, idva edno 58 lv tolkova moga da dam .., razbirase sled kato polucha garancionnata karta i se ubedia che naistina si vyrvi kakto triabva Tvoita cenata e baziranata na kraina cena s nachislen dds, za koito ti faktura ne mojesh da izdadesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Така естествено, че някой познат на шефа на Ресет може и без пари да я вземе, но хората, който не взимат на крайни цени се броят на пръсти. Другото, което е айде някой да си я пише на фирмата пак става без ДДС цената на 95 лева. Аз я давам за 70 лева. Това са 25 лева надолу за почти нова мишка без никви проблеми и гаранция към официалния вносител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 на какви игри си играл през тези 5 месеца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Еми аз играя само и единствено на Call of duty multiplayer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Еми аз играя само и единствено на Call of duty multiplayer. Pope tva ti li si bre?....ako si ti pishi mi lichno da obsudim cenata:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 Нова цена на мишката - 60 лева(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 tva 4e moje da se nameri v reset ne e verno do nas ima edna malka firma za kompiutri i ima toq logitech za 95lv misla be6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 В тоя раздел няма ли модератори бе. Злобил ли си къв си ако нямаш интерес не пиши. Отивай си взимай мишка от гаража тама до вас ако щеш мене не ме е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 offtopic : ne nqmam interes kum mi6kata prosto kazvam 4e ima takiva i na drugi mesta a ti si napisal 4e ne moje da se nameri nikade usven v reset kadeto cenite sa bezbojni edit : molq nqkoi moderator da iztrie postovete mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 Престани да флуудиш в темата бе. Безобразие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 мишката продава ли се все още и след като не си успял миналата година да я продадеш, навит ли си за скромната сумичка от 60 лева, без уговорки. и то след като я видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Мда лоша работа. Взе, че ми припомни злополучната продажба... Сега по темата мишката си я оставих да си я ползвам със здраве. Купете си чисто нова за скромната сума от 60 лева:-))) Питай poznai той ще ти каже къде се продават най-евтино и то на дилърски цени. Моля модераторите да затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Мда лоша работа. Взе, че ми припомни злополучната продажба... Сега по темата мишката си я оставих да си я ползвам със здраве. Купете си чисто нова за скромната сума от 60 лева:-))) Питай poznai той ще ти каже къде се продават най-евтино и то на дилърски цени. Моля модераторите да затворят темата. благодаря за отзивчивостта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 За нищо... Моля, затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.