Jump to content
BulForum.com

HTML unbg chat

mi6o_

Recommended Posts

Nqkoi moje li da me oputi otkade moga da vlizam prez html klient ,ne java, nito nqkakva programa, v unibg survur

Vsichko koeto otkrih izpolzwa java

6te sum vi mnogo blagodaren

mi6o_ said:
Nqkoi moje li da me oputi otkade moga da vlizam prez html klient ,ne java, nito nqkakva programa, v unibg survur

Vsichko koeto otkrih izpolzwa java

6te sum vi mnogo blagodaren

Доколкото знам, неможеш :)

Merci za informaciqta a nqkoi da dade ideq kak da se vliza bez java ili programa v irc na unibg?

С обикновен html не може да влезнеш :) Но пък не е задължително уеб клиента да е писан на java. Може да е на perl :D Не знам има ли някъде хостнат такъв за български сървъри, може да потърсиш в гугъл "irc cgi". Удобно е, леко е (за потребителя, иначе сървъра може да се зори нещо) и не ти трябва java плъгин.

Problema ob6to vzeto idva ottam 4e ne mmoga da instaliram nikakvi plugini kum explorera poneje tova e pc v bibliotekata i nqmam administratorski prava ta ako imate druga idea...

mi6o_ said:
Problema ob6to vzeto idva ottam 4e ne mmoga da instaliram nikakvi plugini kum explorera poneje tova e pc v bibliotekata i nqmam administratorski prava ta ako imate druga idea...

В залата 4к преди години имаше такъш шел който ти забраняваше да пускаш това и онова. Просто във всеки такъв шел има малък списък от exe-та dll-та и тн, които можеш да пускаш. Сваляш си mIRC.exe, преименуваш го на explorer.exe и си готов B) А и да не забравя, черпиш една бира за съвета :D

Hahaha stana nomera s perl scripta blagodarq na vqsi4ki koito helpnaha

Marto ima6 birata

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...