Jump to content
BulForum.com

Е.П. по баскетбол- 2005


sincity

Как ще се представим?  

20 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Вероятно всички почитатели на баскетбола знаят, че в петък започва Европейското първенство в Сърбия и Черна гора.

За първи път от 12 години българският национален отбор ще участва на толкова престижен баскетболен турнир! Интересно ми е какви са очакванията ви за представянето ни?

В нашата група са много силните отбори на Литва, Турция и Хърватска! Първият ни мач е на 16-ти срещу Хърватска. След това 17-ти - Турция и 18-ти - Литва. За повече информация относно регламент и програма тук :excl:

Жалко, че титулярният ни плеймейкър Юли Радионов се контузи в навечерието на шампионата. Надявам се Тодор Стойков и компания да компенсират липсата му и да се представят достойно, въпреки че никой от отбора не е играл на такова първенство.

Link to comment
Share on other sites

Ми, аз не съм много по баскетбола, но ще следя с интерес как ще представи нашият отбор, след като толкова години не е играл на голямо първенство. Доколкото знам имаме някои добри играчи и дано се представим успешно :)

Гласувам за достигане до елиминациите :)

Link to comment
Share on other sites

Хаха , има някой, гласувал за финал. :)

Поздравления за оптимизма.

Първият мач на нашите е довечера срещу Хърватска. Ако не се лъжа, започва в 19 часа българско време. Дано ги победим, защото са по-слаби от Турция и Литва.

Link to comment
Share on other sites

Според мен най-реалното представяне по възможностите а наще са достигането на елиминациите. С една хубава победа срещу турция ще ги достигнем най-вероятно.

Link to comment
Share on other sites

82:88 за ,,фаворитите,,.Лелe,ако това е ФАВОРИТА в нашата група,аз трябва да съм MJ  :D  ,да поздравим и реферите-къде без тях  :angry1

_________________

Недей, че още ме е яд. За мен това е най-слабият отбор в нашата група. Срещу другите шансът ни е по-малък. А съдията верно доста ни резна в последната четвърт (когато трябваше). Аз се учудиш, че Радионов игра. Мислех, че е контузен :blink:
Link to comment
Share on other sites

Ех, лошо :( Гледах част от записа по канал 1. Не играхме лошо, но щом от Хърватска падаме, едва ли ще направим нещо срещу Литва и Турция :(

Тия хървати вече във всички спортове почнаха да ни бият :angry1

Link to comment
Share on other sites

Ох, ох! Пак за малко снощи. Продължения. Водихме 3 минути преди края със 7 точки, ако не се лъжа и 14 секунди преди края Тюркоглу заби една тройка на метър зад линията и ни закопа. Пълна каръщина. Можеше и трябваше да спечелим снощния мач. Ние сме си виновни. Имахме голяма преднина след третата част, но в последната четвърт буквално не знаехме къде се намираме и позволихме да ни изравнят турците (дори можеха да бият).

Срещу Литва не мисля, че имаме шансове днес. Най-малкото защото едва ли ще се съвземем психически от тежката загуба.

Пролича си, че сме неопитен отбор, за съжаление.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...