Jump to content
BulForum.com

Продавам АГУ Ловато на 2 седмици

Recommended Posts

Ами това е. Газовата е на 2 седмици. Оригинална италианска с една година гаранция, купувана от вносителя. Комплекта включва бутилка 40 литра, изпарител, плочка, реле, автоматичен ключ, клапан за газта и чашка (поне това се сещам) Уредбата в момента е на личната ми кола Пежо 306 1.8i и е в пълна изправност. Причината за продажбата е, че намерих фирма, от която постоянно да зареждам бензин с 40-45ст. по-тънко, което ме устройва и тази газова ми става излишна. Купих я за 530лв. и я продавам за 430лв.

За въпроси тук или на ЛС.

Ами това е. Газовата е на 2 седмици. Оригинална италианска - купувана от вносителя. Комплекта включва бутилка 40 литра, изпарител, плочка, реле, автоматичен ключ, клапан за газта и чашка (поне това се сещам) Уредбата в момента е на личната ми кола Пежо 306 1.8i и е в пълна изправност. Причината за продажбата е, че намерих фирма, от която постоянно да зареждам бензин с 40-45ст. по-тънко, което ме устройва и тази газова ми става излишна. Купих я за 530лв. и я продавам за 430лв.

530 с монтажа ли?

а инфо за фирмата с тия цени нещо.. ? :bgrin:

нещо не мога да измисля как си сложил тази газова на инжекцион но може би ще обясниш ?

Може да се сложи на инжекцион . А също може и без т.н. Газов инжекцион , зависи от колата. Газов инжекцион е за предпочитане , ама е 1 000лв ( горе - долу ) защото не се запушват дюзите на инжекцията ( почти ) , но не е бола за умирачка , особено ако през известно време караш на бензин.

Това се отнася само за коли с пълна инжекция.

Ами това е. Газовата е на 2 седмици. Оригинална италианска - купувана от вносителя. Комплекта включва бутилка 40 литра, изпарител, плочка, реле, автоматичен ключ, клапан за газта и чашка (поне това се сещам) Уредбата в момента е на личната ми кола Пежо 306 1.8i и е в пълна изправност. Причината за продажбата е, че намерих фирма, от която постоянно да зареждам бензин с 40-45ст. по-тънко, което ме устройва и тази газова ми става излишна. Купих я за 530лв. и я продавам за 430лв.

А онази мааалка и черна кутийка дето ти изключва инжекторите влиза ли в цената :lol: ;)

А онази мааалка и черна кутийка дето ти изключва инжекторите влиза ли в цената  :lol:  ;)

Каквото не е било под капака преди монтажа на газовата се продава в посочения комплект. Ако говориш за имулатора - техниците прецениха, че може и без имулатор и го замениха с реле. Ако за автомобила е нужен имулатор ще ми го дадат допълнително ;)

...особено ако през известно време караш на бензин...

Дам, точно с тази цел е автоматичния ключ - винаги палиш на бензин и след това минава на газ.

Здрасти интересуваме дали плочката ще стане на FORD.И каква е бутилката - пура или тумбеста.

Бутилката е тип пура 40-литрова, а за плочката не съм сигурен - ако искаш ще питам и ще ти кажа :)

Ами да попитай че бащата тарси ако не хареса ще пиша.

Добре, ще питам и ще пиша.

Брей...колко купувачи има...направо да се чудя на кой да я продам :D

Нова цена 400лв. и при желание от страна на купувача ще има съдействие за евтин монтаж ;)

Хайде проявете малко ентусиазъм де :P

Едит: Сега видях, че съм пропуснал да напиша, че газовата е с 1 година гаранция :D

Ако някой има интерес към уредбата нека предложи цена.

Може да измислим нещо ;)

Ако не ще си я оставя, може някой ден пак да ми потрябва :P

Дерзайте :D

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...