Lucky Luciano Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Ами това е. Газовата е на 2 седмици. Оригинална италианска с една година гаранция, купувана от вносителя. Комплекта включва бутилка 40 литра, изпарител, плочка, реле, автоматичен ключ, клапан за газта и чашка (поне това се сещам) Уредбата в момента е на личната ми кола Пежо 306 1.8i и е в пълна изправност. Причината за продажбата е, че намерих фирма, от която постоянно да зареждам бензин с 40-45ст. по-тънко, което ме устройва и тази газова ми става излишна. Купих я за 530лв. и я продавам за 430лв. За въпроси тук или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Ами това е. Газовата е на 2 седмици. Оригинална италианска - купувана от вносителя. Комплекта включва бутилка 40 литра, изпарител, плочка, реле, автоматичен ключ, клапан за газта и чашка (поне това се сещам) Уредбата в момента е на личната ми кола Пежо 306 1.8i и е в пълна изправност. Причината за продажбата е, че намерих фирма, от която постоянно да зареждам бензин с 40-45ст. по-тънко, което ме устройва и тази газова ми става излишна. Купих я за 530лв. и я продавам за 430лв.За въпроси тук или на ЛС. <{POST_SNAPBACK}> 530 с монтажа ли? а инфо за фирмата с тия цени нещо.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 нещо не мога да измисля как си сложил тази газова на инжекцион но може би ще обясниш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 нещо не мога да измисля как си сложил тази газова на инжекцион но може би ще обясниш ? <{POST_SNAPBACK}> Може да се сложи на инжекцион . А също може и без т.н. Газов инжекцион , зависи от колата. Газов инжекцион е за предпочитане , ама е 1 000лв ( горе - долу ) защото не се запушват дюзите на инжекцията ( почти ) , но не е бола за умирачка , особено ако през известно време караш на бензин. Това се отнася само за коли с пълна инжекция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Ами това е. Газовата е на 2 седмици. Оригинална италианска - купувана от вносителя. Комплекта включва бутилка 40 литра, изпарител, плочка, реле, автоматичен ключ, клапан за газта и чашка (поне това се сещам) Уредбата в момента е на личната ми кола Пежо 306 1.8i и е в пълна изправност. Причината за продажбата е, че намерих фирма, от която постоянно да зареждам бензин с 40-45ст. по-тънко, което ме устройва и тази газова ми става излишна. Купих я за 530лв. и я продавам за 430лв.За въпроси тук или на ЛС. <{POST_SNAPBACK}> А онази мааалка и черна кутийка дето ти изключва инжекторите влиза ли в цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 А онази мааалка и черна кутийка дето ти изключва инжекторите влиза ли в цената <{POST_SNAPBACK}> Каквото не е било под капака преди монтажа на газовата се продава в посочения комплект. Ако говориш за имулатора - техниците прецениха, че може и без имулатор и го замениха с реле. Ако за автомобила е нужен имулатор ще ми го дадат допълнително ...особено ако през известно време караш на бензин... Дам, точно с тази цел е автоматичния ключ - винаги палиш на бензин и след това минава на газ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Здрасти интересуваме дали плочката ще стане на FORD.И каква е бутилката - пура или тумбеста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 Здрасти интересуваме дали плочката ще стане на FORD.И каква е бутилката - пура или тумбеста. <{POST_SNAPBACK}> Бутилката е тип пура 40-литрова, а за плочката не съм сигурен - ако искаш ще питам и ще ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ами да попитай че бащата тарси ако не хареса ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 Ами да попитай че бащата тарси ако не хареса ще пиша. <{POST_SNAPBACK}> Добре, ще питам и ще пиша. Брей...колко купувачи има...направо да се чудя на кой да я продам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 25, 2005 Author Share Posted September 25, 2005 Нова цена 400лв. и при желание от страна на купувача ще има съдействие за евтин монтаж Хайде проявете малко ентусиазъм де Едит: Сега видях, че съм пропуснал да напиша, че газовата е с 1 година гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 26, 2005 Author Share Posted September 26, 2005 Ако някой има интерес към уредбата нека предложи цена. Може да измислим нещо Ако не ще си я оставя, може някой ден пак да ми потрябва Дерзайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 18, 2005 Author Share Posted December 18, 2005 Газовата се продаде с автомобила. Може да затворите темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.