Xray Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Кратко и ясно купувам SO-DIMM 200pin DDR 400Mhz 512MB , и гледайте да е по евтина отколкото в магазина иначе за какво го пускам този пост .Може и ако някой има и SO-DIMM 200pin DDR 333Mhz 512MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 Все още търся памет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 E баси никой няма рам така ли, я пак помислете щото още ми трябва памет . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 E баси никой няма рам така ли, я пак помислете щото още ми трябва памет . Добре де, имам и 333 и 400MHz. Паметта е Samsung чисто нова, но е 256MB. Ти търсиш 512 - такава нямам. Ако те устройват 2 по 256 - пиши ЛС ще се разберем за цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Тук: предлагам 512, но 266МНз (РС2100), ако ти върши работа... ЕДИТ: Оферртата за 512-ките отпада, продадени са и двете бройки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Оф кво да ви кажа цялата държава е смахната значи отивам във Пловдивската фирма дето съм взел лаптопа тя е е от тези '"европейските" няма да и казвам името , където имат секси продавачки и костюмирани мениджър продажби,PR и хубави офиси. Да ама в шибаната "европейска фирма" нещат от гаранционен Notebook да ми изкупат поне едната банка памет ако щеш за 20USD ще си доплаатя имам кинти ама не не ставало викат шибаняците кво ша я правим , казвам наврете си я в дивия. така че сега си имам 2 банки по 256MB. Така ,че ако и на двамата ви изпадне памет драснете PM задължително 512MB. P.S1 Извинявам се за тона ама бая нерви вкарах за 2 месеца с тая памет. P.S2 Stapos така е просто и аз трябваше да направя коментара в специализираната тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 С риск да си нявлеча гнева на модераторите да спомена само. И аз каквъв го брах с не една "европейска" фирма в Пловдив пак по същия проблем. Не е зле да си помагаме от време на време като се дават разни мнения за такива търговци. Правят всичко възможно да ти вземат парите при покупката и после почват ядовете при първото връщане обратно в офиса им. Паметта на фирмалията определено си заслужава. Нищо че е по-бавна. Разлика много много няма. Ткава нова е около 60$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Кратко и ясно купувам SO-DIMM 200pin DDR 400Mhz 512MB , и гледайте да е по евтина отколкото в магазина иначе за какво го пускам този пост .Може и ако някой има и SO-DIMM 200pin DDR 333Mhz 512MB. 52$ +DDS kak ti se struva ? nova pamet s godina garanciq ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Vlado не ми се ъпваше темата още ама в ERA е на същата крайна цена и 2г гаранция аз ако съм искал нова щях да си купя, даже и в VALI е по евтина от твоята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.