Jump to content
BulForum.com

Продавачка в детски магазин


Recommended Posts

Предлагам работа за продавачка в детски магазин на 4 или 6 часа.Осигуровки на 4 часа.Желателно е жената да е между 18 и 35 години.Не е нужно да има опит в тази сфера стига да има желание да се научи.Ако се работи на 4 часа заплатата е 120 лв. ако се работи на 6 часа заплатата е 160лв.Задълженията са обслужване на нуждите на клиентите , консултиране при избора на стока и поддържането на магазина в добър търговски вид.Магазина е нов и луксозен.Желаещите да изпращат автобиография или просто инфо със (по възможност) снимка на е-мейл nokep@abv.bg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Магазина е нов и луксозен.

Дигни малко тази заплатка де. Да не навеждаме чак толкоз надолу българските жени. Хигиенистката в наща фирма взима повече.

Link to comment
Share on other sites

Pri minimalna rabotna zaplata 150 ti davash 120 sladur ;) nqma znachenie kolko chasa raboti minimalnoto zaplashtane e 150 lv ;)

извинявай, ама хората работят на пълен работен ден за тея 150лв, а човека иска да работиш по 4 часа!

Link to comment
Share on other sites

Тея обяви направо ме смайват. Явно е модерно да се иска CV, но какво трябва да пише в CV, когато кандидатстваш за магазинерка :confused Образувание ли се гледа, може би трябва диплома от УНСС? За мен тва с тея CV-та (в случай като този) е пълна мъгла, но пък е модерно!

 

ЕDIT: Съжелявам, чак сега видях, че си написал, че може и само малко инфо и снимка - така вече съм по-съгласен :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...