peppery Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 tarsia zahranvane. predlagaite vajnoto da e ATX i da e pone 230W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Имам обикновено noname захранване АТХ 300W. НО, при мен имаше проблем, заради който го смених. Проблема беше, че НЕЗНАЙНО как с това захранване картината на монитора ми съвсем леко, даже трудно забележимо играеше. Предполагам обаче, че се е получавало така заради комбинацията noname захранване + noname дъно, явно някаква несъвместимост. Почти съм убеден, че на друг компютър ще работи нормално. Ако искаш го вземи и ако има проблем може да ми го върнеш примерно до 1 седмица. Заради този проблем цената е само 5лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Ако мога да си позволя съвет, по добре отдели 15тина лева и си купи ново с гаранция, макар и от китайските боклуци, все пак е ново. Защото, ако си се поинтересувал захранването ти е гръбнака на компютъра и ако слу4айно дефектира, може и пентиум 1 да имаш, но определено ще те боли сърцето, ако захранването повле4е вси4ко след себе си. Ина4е ти препоръ4вам фортрон4е, днеска ми пуснаха оферта 350 вата за 44 долара, но поне знаеш какво взимаш. Извинявам се за офтопика. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koev Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 prodavam zahranvane ZA ATX model LPD2 250 W 10 leva star model e nqma malkiq konektoot 12 volta samo golemiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 JNC 250 w raboti perfektno 10lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
troika Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 ATX 235W.ventilatora ponqkoga po4va da shumi no nikoga ne spira. Cena:7 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.