Jump to content
BulForum.com

Top Gear


Guest Phoenix

Recommended Posts

Guest Phoenix

Преди "промяната" на warez.ru имаше известно количество епизоди на тази поредица, но нещо сега не мога да ги намеря. Моля някой ако ги има налични (особено последните) да ги качи или поне да каже сайт с добър peering да си ги свалям :) Благодаря предварително :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Преди "промяната" на warez.ru имаше известно количество епизоди на тази поредица, но нещо сега не мога да ги намеря. Моля някой ако ги има налични (особено последните) да ги качи или поне да каже сайт с добър peering да си ги свалям  :) Благодаря предварително   :rolleyes:

 

Ами в хъба на евроком в ДЦ++ трябва да си седят тези клипчета и от там ще имаш хубав пееринг ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Имам всички епизоди от 2005... Всъщност имам абсолютно всички епизоди на Top Gear :) от първите серии до сега (серии 6). Някой ако знае място където може да се качва свободно ще ги кача...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

www.finalgear.com - тук може да намерите много епизоди. Трябва да се регистрирате във форума, там ще могат да ви насочат от къде да ги дърпате. С повече търпение може да намерите абсолютно всичко.

 

Аз имам всичко на Top Gear, но ъплоуда ми е бавен (30 кб/с). Ако някой има по-бърз ъплоуд, моля да ми прати ПМ да се разберем за да ги дръпне от мен през ДС++ и така да са достъпни за повече хора.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...