Jump to content
BulForum.com

Лятна кинопрограма "Филмови нощи във Филипополис"

Recommended Posts

:punk Най-после доживях. :)

Античен театър, започва на 1ви август до 20-25 мисля че :) Ще има няколко премиери за България и тази година :) много яко.има ли други почитатели на киното,които се кефят на това събитие? :P B) На мен лично ми е много готино вечерта да гледам филмче навън,да подухва ветрец и да ми е абсолютен кеф :D :punk Миналата година не беше никак зле,надявам се и тази да е хубаво B)

Приятно изкарване на тези,които решат да погледат нещо хубаво там B)

4efo_88 said:
На Античния театър е тъпо :angry: Там просто не става за кино. Орфей е много по-добро открито кино ;)

СУПЕР си е на Античния.миналата година бях да гледам 1-2 филма,много е приятно.спомням си,че от 21:30 даваха по-нови филми,а от 23:30 разни класики и филми от миналата година.предполагам,че до 2-3 дни ще излезе програмата/

Да ама от 1 до 5 има Фолклорен фестивал на Античния. Филмовия сигурно ще е след това. Дано да има хубави филмчета. :D

cTo9H said:
а входа свободен ли ще е или ще се плаща?

Естествено, че ще се плаща. Ти мислиш ли, че премиерни филми някой ще ти даде да гледаш безплатно? Не, че за останалите няма да си плащаш ;) Повече от нормално е.

Dreamer said:
Естествено, че ще се плаща. Ти мислиш ли, че премиерни филми някой ще ти даде да гледаш безплатно? Не, че за останалите няма да си плащаш ;) Повече от нормално е.

от каде да знам бе...може все още да са останали богати,доброволни и добри хорица :)

Якото му е, че уж е по-евтино :)

Миналата година нали беше 3-4 лева за двама човека. Не е яко като на кино, но пък поне си навън :)

Приятно е, и не се вглъбяваш толкова във филма - именно затова не трябва да се гледат кой знае колко сериозни филмчета.

И все пак някой ще даде ли някаква програма?

Аз го чакам с нетърпение, само дано имам достатъчно пари да ида да гледам всичко, което ми харесва.

intense, виждам че аватарчето ти е бъдещата ми жена :P

Optimus said:
Аз го чакам с нетърпение, само дано имам достатъчно пари да ида да гледам всичко, което ми харесва.

intense, виждам че аватарчето ти е бъдещата ми жена  :P

ще почакаш първо да й дам развод :P

Ами в ПловдивИнфо ипрограмата не пише нищо :(

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...