Jorkis Posted September 11, 2003 Share Posted September 11, 2003 Iskam da pitam kak moje ot 4ujbina (po-specialno ot Holandia) da se vliza v bulgarski saitove, koito po-princip ne se otvariat. 4uval sum 4e ot niakakuv site se vlizalo i imash dostup do pove4eto serveri ama ne znaia koi e tozi site i dali izobshto sushtestvuva takova neshto Niakoi ako znae kakvo triabva da se napravi, neka pishe Mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 11, 2003 Share Posted September 11, 2003 Начин има. Пускаш си у вас едно прокси и пича от Холандия влиза през него. Така ще може да ходи навсякаде където можеш и ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted September 11, 2003 Author Share Posted September 11, 2003 OK hubavo ama shte mi obiasnish li malko po-podrobno kak stavat tia neshta Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 11, 2003 Share Posted September 11, 2003 От тук си дръпваш някаква версия. В този сайт са прекомпилирани версии за Windows. После отиваш тука и си сваляш някой мануал и сядаш да четеш. Там е обяснено всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADOV Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 i az imam PC na planet.nl na aDSL ama nito mp3 nshto nqma bg edinstvenata mi nadejda e da sam nakaram nqkoi da mi pusne pc-to v bulgaria .za da si drapna malko neshta i to dosta bavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.