chem Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 На дъното GA-8IPE1000-G имам два pin-a за датчик CASE OPEN, който отчита дали кутията е отворена Как да си направя такъв датчик, че много ме дразни това CASE OPEN P.S. единия пин е Signal, а другия GND Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 chem said: На дъното GA-8IPE1000-G имам два pin-a за датчик CASE OPEN, който отчита дали кутията е отворенаКак да си направя такъв датчик, че много ме дразни това CASE OPEN P.S. единия пин е Signal, а другия GND <{POST_SNAPBACK}> Това всяко дъно го има но не съм чувал някой да си е слагал датчик Кое те дразни по-точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 chem said: На дъното GA-8IPE1000-G имам два pin-a за датчик CASE OPEN, който отчита дали кутията е отворенаКак да си направя такъв датчик, че много ме дразни това CASE OPEN P.S. единия пин е Signal, а другия GND <{POST_SNAPBACK}> че то всеки има такова case open, но не се отчита, а и няма никакъв смисъл, все едно не можеш да видиш нали ти е отворена кутията Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Botev1912 said: че то всеки има такова case open, но не се отчита, а и няма никакъв смисъл, все едно не можеш да видиш нали ти е отворена кутията <{POST_SNAPBACK}> Това се използва предимно при отдалечено администриране, когато мерките за сигурност включват да знаеш дали физически е отваряна кутията (например за да се смени БИОС паролата). Иначе и аз не се сещам коет може да го дразни в липсата на датчика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.