Jump to content
BulForum.com

Училищно първенство по футбол

emirates stadion

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Всички изказвания,че ТХВП-то били с класи на Малчика според мен са пални глупости.Нищо лично кам отбора на ТХВП-то но все пак гледайте реално.До сега във всичките ви мачове садиите ви подпират така беще и днес.Може би и на финала ще е така но това няма значение.Някой че ТХВП-то има ли много добри играчи , това е верно ,ама и наще не им отстъпват.Всичко е вазможо в четвъртък.Ще има само един ШАМПИОН и това ще е МАЛЧИКА!!!!! :punk

За тези които не знаят каде е даскалото наречено Малчика,СПТУЕ,ПГБТ това срещу поликлиниката на пониделник пазара.

spensalo said:
Ами нас не ни допускат щото сме били Спортно училище :angry:

Еми доколкото знам в спортното училище няма футболисти така че и да участвахте надали щяхда да направите нещо кой знае кво.

Method & Red said:
Еми доколкото знам в спортното училище няма футболисти така че и да участвахте надали щяхда да направите нещо кой знае кво.

Има има,даже са цяла паралелка с футболисти на Ботев :D

emirates stadion said:
Pak sa obadihme nepodgotveni mai ,a.Te polovinata Botev sa v Mal4ika,a THVP e otbora na Marica taka 4e nqma logika da ne gi dopusnat.Prosto s borci i karatisti nqma da se polu4i

Прочети горе какво е казал spensalo ;) Кой ли е неподготвен сега ? :confused :D :P

jordan_86 said:
Ще има малък финал.Той е от 11 или от 11:30 не сам сигурен.

Малчика FOREVER

аме неска даскала по физическо ми каза,че нямало да има,а от други места слушам ту едното,ту другото.Някой знае ли СЪС СИГУРНОСТ дали ще има или не? :confused :blink:

EDIT: Method & Red,нормално е финала поне да е на тревичка,макар че и на стадион Пловдив не е много поддържана.Иначе преди това се говореше нещо за стадион Тодор Диев,но явно ще е на Пловдив

LOKOMOTIVcho said:
аме неска даскала по физическо ми каза,че нямало да има,а от други места слушам ту едното,ту другото.Някой знае ли СЪС СИГУРНОСТ дали ще има или не? :confused  :blink:

Да ще има от 11:30 е в четвъртък.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...