Jump to content
BulForum.com

Много СМЕШНА реклама :)

Rafaello

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Хо-Хо.Тая реклами ми изкара акъла.Бахти......

speed_ said:
...хаххах.... So wach warst du noch nie!!!

Btw, някой знае ли какво значи това? Че немския не го владея....

Тая работа е пълна кретения! За какво толкова му се кефите не мога разбера :confused ? Ама ваша си работа, щом ви харесва. Приятно получаване на масиран инфаркт :)

ей хора, като си говорим за реклами - на мен от много време ми разправят за реклама на Мартини с някакъв папагал! Била много смях! Ако някой знае откъде мога да си я намеря, моля да ми даде някакъв линк! Благодаря предварително! :)

Уффф майчееееееее...

Очаквах че така ще излезе нещо ама незнаех кво...

:allien

Много се смях супер смешна реклама!! :bgrin:

Супер подготвен бях и пак ми изкара акълищата!!

:music > :zzz > :allien :devil :ghost :ph34r: > :busted2: !!!

еххааа ..... кой ги мисли тея нужни реклами вее...... :blink: .. ако усилиш музиката и стоиш кротко няма на4ин да не те стресне :excl:

hora odavna ne se bqh razplakvala ot smqh pred kompa i ot strah v su6oto vreme :cry :D na si4koto otgore taka se raztreperih 4e ne mojah da q spra i mi se povtori okolo 5 puti-umrqh :P

VALING said:
Хора,разрових се из нета и намерих това: http://www.rabailkal.com/ .Вижте го ще го харесате.  B)

Малееееееееееее това ми изкара ангелите! Думи нямам! Сега ще го пратя линка на всички познати... Лудницааааа !!!!

Т`ва го бях гледал и преди но пак се стреснах.Имаше и някво друго-дават ти снимка на една стая и ти пише че трябва да откриеш к`во е нередното и аз един път такъв се взирам в компа и търся(само да отбележа-колонките бяха на макс)и изведнъж някво такова зомби и силен писък :wir :wir :wir Направо щях да падна от стола :laughing:

VALING said:
Хора,разрових се из нета и намерих това: http://www.rabailkal.com/ .Вижте го ще го харесате.  B)

мда...много ми хареса....уджаст!пффф...замалко щях да ревнаа-за пръв път толкова се плаша от тия флашки и др.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...