FunLov3 Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Усилвателът е Български - Студио 2 - 2 по 35 В ( Реални ) 4 Ома. Просто не ми трябва , защото си имам друг апък до вчера бях забравил че го имам ! Отностно цената печели този които даде най-много ! Преценете сами колко заслужава ! Начална цена 30 лева Минимална стъпка уевче ! Край на търга ... ще бъде определен по късно ! За сега в наддаването води Trifon с началната цена на търга - 30 лева . ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Кви пари ? Снимки може ли че и аз имам един такаф да видя дали е същия Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 начална от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 В момента немога да Ви предоствя снимки ! Иначе размери Висок 10см Широк 50см Дълбок 45см Има настройки : -Усилване -Баланс -Ниски +/- -Високи +/- -Филтри Физио 2000Хз 6000Хз 100Хз -Моно/Стерео -Входове Динамичен Кристал. Магн. Тунер Точното им на усилвателя е HiFi Стерео усилвател 2/35 - Студио 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 23, 2005 Author Share Posted February 23, 2005 Обявявам Петък 22:00 ч. за край на търга ! Засега усилвателят отива при Трифон , който е дал началната цена ! Обявявам и блиц цена за Усилвателя - 45 лева ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Sas tranzistori li e ili s integralna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 24, 2005 Author Share Posted February 24, 2005 Sas tranzistori li e ili s integralna ? <{POST_SNAPBACK}> Би ли пояснил ? Не съм много на ти с усилвателите , но все пак успях да си набявя Пионер 2*250 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Sas tranzistori li e ili s integralna ? <{POST_SNAPBACK}> TDA 2020 скоро правих подобна схема ...+- 18В и вади 2 по 20 синис .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filiu Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 mom4eta studioto e s tranzistori ama krainite mu stapala se skapvat s svremeto ima na4in az podobrenie koito iska da znae kak da pishe na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Няма ли най-после новобранците, които са се регнали вчера и миналия ден да се опитат да прочетат правилата?? За к'ъв ти беше да вдигаш от гроба тема от 2005-та година (последният пост е над 3 годишен!) само за да даваш разяснения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.