Jump to content
BulForum.com

Kingston DDR333

Recommended Posts

XeForce3 said:
Rabotata li dobre v dula chanel DDR imam predvid do colko se clokvat dai poveche info. Inache ako rabotata zaedno dvete moje da gi kupa, s kakvi chipove sa ili sa sas ohladiteli i ne moje da se vidi? :confused

Работят перфектно (пробвал съм ги само в dual DDR режим), без охладители са, щото не са от серията за клокване. Чиповете са Winbond. Клоквах ги на 185 FSB без проблем и предполагам, че ще изкарат и доста повече, ако дъното даваше по-високи от 2,7V напрежения.

тука пише, че се клокват до 205 FSB при 2,8V.

XeForce3 said:
Shte pitam vav firmite kolko pari shte mi dadat zam oita ram, zashtoto i az imam 512 ama ne e hubava. Puskal li si im mem test??? Davat li ERROR

Какви са ти паметите - марка, чипове? А и какво дъно ползваш?

Ами виж сега, по всяка вероятност проблема идва от различните чипове. За да работят в dual DDR режим паметите трябва да са с абсолютно еднакви параметри. Даже Kingston предлагат специални китове: двойки памети, които са тествани специално за dual режим. Иначе сама по себе си тази памет е добра.

P.S. За охлаждането виж тук ;)

Щото жена ми като разбере, че вкарвам "аквариум" в хола ще се побърка :woot (вече имахме един инцидент с истински аквариум) :D

Майтапа настрана, ама засега искам да изцедя максимално въздушните способности, пък после ще видим ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...