Jump to content
BulForum.com

"Бързи пари"

Krasi

Recommended Posts

Някой играл ли в тая игра. Случайно я видях тази вечер ,въпроса беше лесен и викам я да се обадя. Набрах номера чух три кратки писукания и прекъсна , повторих пак - същото. Възможно ли е да е номер от тяхна страна като се обадиш да ти гепят парите без да те свързват и така да си правят далаверата? не знам какви пари имах в GSM-а преди това и няма как да разбера дали са ми ги таксували тези обаждания. Някой да знае нещо? :blink:

Телефона започващ с 0900 е само за обонати на БТК,а с GSM-a си можеш да участваш като изпратиш СМС с данните си за 20000 накрая на предаването(трябва да си абонат на Globul)

znachi mojesh da zvanish ot gsm na 1011

a ne samo sms da pratsash

az sam se oabjdal samo4e ot domashniq nqkolko pati

svarzvam se i na prozivolen izbor te dopuskat do efir kogato te si izberat togava puskat i koito e v momenta na liniqta nego vklu4vat v efir

4ist kasmet e da te izberat tam do sq sam zvanql kam 10 pati edin pat nesama ulu4ili za efir a pak sqko obajdane nezavisimo dali sa te dopusnali do efir ili ne se taksuva po 54 stotinki

XC^^The_Devil^^ said:
znachi mojesh da zvanish  ot gsm na 1011

a ne samo sms da pratsash

еми абонат съм на глобул и звънях на 1011 ама не ме свързва а само прописуква и прекъсва трябва да пробвам някой път от домашния.

Това е супер набутвация. Супер малък е шансът да те изберат. То ако беше така нямаше изобщо да има такива игри. И зарибяват с лесни въпроси. Хиени....

за първи път ми се случва да звъня и явно ще е за последен, ама с тоя Bulfleet и тия нощни атаки докато чакам да се върнат корабите че пак да ги пратя и от скука... абе ясно е че са мошенгийски истории ама се подлъгах. Обещавам си че няма повече

aysel said:
Аз мислих да им се обаждам, но като прочетох тук какво пише, това желание се изпари....

А бе тва е супер лажа ле :devil .Както казва Баба ми вместо да си купите с тези пари нещо за ясене вие.... :bgrin: :laughing: :lol:

Поредната тъпа игра!!!!

Имам непоносимост към всякакви от този сорт!!!!!

Най-вече от "Треска за злато",но май май като гледам това "Лесни пари" му е достойна конкуренция :rolleyes:

Явно не липсват болни мозъци,които да звънят щом се нароиха толкова много такива игри :confused

Естествено любимата ми част е,когато водещите молят господина/госпожата да си намалят телевизора :D

А някой който е на М-тел знае ли дали може да се звъни на 09001011. Всеки път ми дава заето :sayjin

От МТелски телефони не можеш да звъниш. Пробвал съм. Само за глобул и БТК. Ама и самото предаване е адски тъпо. Никакъв смисъл няма да звъниш

Оная вечер и аз се замислих дали да звънна, защото въпроса беше доста лесен, но се усъмних, че има някаква уловка и не звъннах. В крайна сметка наистина се указа, че има. :)

Аз звънях оная вечер и само ми даваше заето всеки път като набера и един път като набрах ми каза:кажете трите си имена и телефона си след сигнала.И аз си ги казах и изчаках малко п се чу някакъв звук и после пак глас:не сте допуснати до участие...

BloodRayne said:
Аз звънях оная вечер и само ми даваше заето всеки път като набера и един път като набрах ми каза:кажете трите си имена и телефона си след сигнала.И аз си ги казах и изчаках малко п се чу някакъв звук и после пак глас:не сте допуснати до участие...

To4no t'va pravqt i te nabutbvat super qko

:beerchug :hump: :beer: :blowup: :starwars: :throw:

Обаче гадовете нарочно дават някакви лесни въпроси та да може да звънят колкото се може повече хора. Усъмних се главно в това, че на супер лесен въпрос 10-15мин. никой не се обажда.

Хора знаете ли какво. Един приятел не му се спяло. И с баща му решили да звъннат. Дълго време никой не звънял, а отговора бил Варна. Звъннали те и им казали(не в ефир)."Изчакайте след предаването, за да разберете дали сте спечелили". След малко се обадила някъквам а пък нея я пуснали в ефир и спечелила 100 лв.

Какво му викате на това?

Нали и аз звънях, недава заето, а ми викат да си кажа имената и номер за връзка. А в ефир никой. Оная вика айде, защо никой не звъни. Аз звънях два пъти и все едно и също, а в ефир никой няма. А на това какво му викате?!? :angry1 :angry1 :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...