Jump to content
BulForum.com

" Бели,зелени,червени"

Barmana

Recommended Posts

darmonko said:
Malko ne e v temata,ama da ti kaja...na 14.02 sviriat SILLHOUETTE ,ako ne si gi 4uval idi i go napravi,vav foruma ima tehen post s linkove kum tehni zapisi-taka 4e moje6 da 4ue6 demoto i izkaje6 mnenie

напротив слушал съм ги и много ми харесват! благодаря все пак!! :)

Barmana said:
смейте му се бе хора!!! :D  :P  :D

Naistina mi se reve , moje li takava vurhovna prostotia.... egasi zagubenia narod ........................ i mi se struva che footbal ne moje da e = na JAZZ/ i to takava goliama grupa kato Beli zeleni chervani/.......abe prostaci mnogo! Ne im obrushtaite vnimanie i produljavaite da obichate hubavata muzika :):) :) :)

saint_jorjo said:
da be te 2 kinta e po malko ot bilet za kino ma 2 kinta e vhoda za edin ma4 na botev i opredeleno predpo4itam da gi dam za kanarite vmesto za muzikata koqto ti predlaga6

Абе пич като не искаш - не ходи. Аз пък не харесвам Ботев и също няма да дам пари за тях. И аз не се кефа на джаз, ама не съм тръгнал да говоря глупости наляво и надясно.

Аз мислех че е без И, но това така или иначе няма значение. Ходя на уроци по Китарско Майсторство (аз така си го наричам :D ) и там съм виждал 2ма 3ма от групата, но тъй като съм много скорошен набор и за съжаление не съм много наясно с творчеството им. И да попитам - има ли техни албуми онлайн да чуя нещо, може да ми хареса...

ilioX said:
Извинявам се, че питам, но не съм от Пловдив! Някой може ли да ми обясни къде точно се намира това Art Rock Кафе :huh:  :(

можеш ли да се орентиращ вече?

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=40fe1c89...be2&id=805&num=

адреса е самара 7

последната врата като идваш откъм ленинград вдясно.малко не се забелязва щот има само една табелка но тя е много невзрачна.влизаш през входа,има портиер и в края на фояето слизаш по стълбите надолу.

laury75 said:
можеш ли да се орентиращ вече?

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=40fe1c89...be2&id=805&num=

адреса е самара 7

последната врата като идваш откъм ленинград вдясно.малко не се забелязва щот има само една табелка но тя е много невзрачна.влизаш през входа,има портиер и в края на фояето слизаш по стълбите надолу.

мерси много!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...