Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Zna4i trqbva mi dyno s BX chipset Socket 370. Stava duma za dyno koeto da stava za Intel Celeron CPU. Mnogo 6te me zaradvate ako dynoto ne e Acorp. Koito ima Acorp izob6to da ne go predlaga :)

 

edit: gre6kata e vqrna :) 10x za korekciqta weasel 4e tova deto sym napisal e mnogo glupavo :D

Link to comment
Share on other sites

Аз имам Zida Tomato BX, но не зная за какви пари ще става на въпрос. Към него мога да ти дам Celeron 633 MHz, който си бачка на 799, имам и Soundblaster Pro на ISA шината, дори и кутията ще ти дам ;) , но пак ти казвам не зная какво точно ще е предложението ти, защото аз си мислех да си го държа да го оправям някой ден, ама не зная кога ще стане този ден.

 

BTW i 2x128 SDRAM imam za tova duno.

 

Ti kakvo iskash, a puk az kakvo ti predlojih :D !!!

Link to comment
Share on other sites

Може малко смешно да прозвучат следващите неща, ама аз не искам да си подарявам частите. Така, че това, което имам и мога да го продам е:

 

MB Zida Tomato BX

2x128 SDRAM PC 133

Soundblaster Pro

Case AT (от най-малките)

Floppy Teac

Celeron 633 MHz

Cooler (не се сещам точно какъв в момента, ама го бях купил специално за да направя overclock на процесора, така че е добър)

Monitor Belinea 14" (от година и нещо не съм го ползвал монитора, както и повечето части, а пък самия монитор е от 1998, ама надали ще ти трябва)

 

$160 - всичко

 

Още в момента, в който пиша това ми се струва, че половината форум ще ми се изсмее :)

 

Ако искаш само дъното няма да се съглася, защото другите неща няма какво да ги правя, сега си имам що годе хубав компютър и ако си запазя частите ще си направя още един, който може и за някакъв сървър да го ползвам, ама това са си мои проблеми, и май няма нужда да те занимавам с тях

Link to comment
Share on other sites

Изчислявайки някаква предполагаем реална цена на тези компоненти открих сумата от около 60-70 долара в най-добрия случай. Това означава, че искаш да ни продадеш стар 14" монитор и то Belinea за 90$ ;)

Link to comment
Share on other sites

4e to za 70$ po dobre da si kupq novo dyno. Aide da predlagat samo hora deto ima kakvo da predlojat. Ina4e Dreamer e prav. Opitva6 se da prodava6 na ceni ne tam kydeto trqbva. Kakto i da e. Tyrsq samo dyno drugi 4arkove ne mi trqbvat imam si dostaty4no vehtorii u nas. Ako ne sym tolkova golqm fen na Acorp dosega da sym prasnal edno takova dyno, no prosto prekaleno mnogo me kefqt tehnite dyna 4e da gi slagam na nqkakva si stara ma6inka. Ta ako nqkoi ima da predloji ne6to realno da predlaga. Ne tyrsq podaryci. Trqbva mi realno predlojenie :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...