Jump to content
BulForum.com

Sex and the City


Recommended Posts

  • 1 year later...
  • 5 months later...

Този сериал ме кефи,но съм гледам само един епизод,когато една от тях имаше приятел с много голям ......... и се притесняваше,че не може да му прави орална любов...Ха,сега разбирате ли,защо ми харесва :laughing: :lol: :laughing:

Link to comment
Share on other sites

Този сериал ме кефи,но съм гледам само един епизод,когато една от тях имаше приятел с много голям ......... и се притесняваше,че не може да му прави орална любов...Ха,сега разбирате ли,защо ми харесва :laughing:  :lol:  :laughing:

Пич,не си разбрал.Претесняваше се,че може САМО орална любов да прави с него :D

Link to comment
Share on other sites

abe maj nishto nemoja da se prestrashi da napravi s toq.."everest" na falosite mu vikashe maj :P inache lichno men ne me kefi mnogo seriala, mislq che e dosta bezinteresen, shtoto vse edno i syshto se sluchva...

Link to comment
Share on other sites

не ви ли е срам да го гледате тва? и даже да се качва, субтитри, лиготии. и да го обсъждате?! пълна боза, американска лиготия. там не са чували за секс освен по телевизията. да го духат!

Link to comment
Share on other sites

не ви ли е срам да го гледате тва? и даже да се качва, субтитри, лиготии. и да го обсъждате?! пълна боза, американска лиготия. там не са чували за секс освен по телевизиятада го духат!

xaxxa mnogo me kefish... az sashto bih se prisyedinil kym mnenieto ti:P

Link to comment
Share on other sites

Грув, ти направо ги разпна бе, чадо мое :)

Гледал съм няколко епизода (по погрешка) и не останах впечатлен. Даже съм отвратен от подбора на актрисите. Особено главната, чието име няма да споменавам, че имам алергия. Боже, ужасна е! Конкуренция на Камила Паркър Боулс...

Ама на който му харесва, да си го гледа :) В крайна сметка, щом продължава толкова сезони, значи има хора , които го гледат. И му се кефят.

Свят широк, сериали всякакви :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...